Recensie: Through the Zombie Glass

Recensie: Through the Zombie Glass

Recensie: Through the Zombie GlassThrough the Zombie Glass
Auteur: Gena Showalter
Series: White Rabbit Chronicles #2
Uitgever: Harlequin Teen
Publicatiedatum: 24 september 2013
Genres: Young Adult, Fantasy, Horror
Aantal bladzijdes: 480
Goodreads

Alice Bell has lost so much. Family. Friends. A home. She thought she had nothing else to give. She was wrong.

After a new zombie attack, strange things begin to happen to her. Mirrors come to life, and the whispers of the dead assault her ears. But the worst? A terrible darkness blooms inside her, urging her to
do very wicked things.

She's never needed her team of zombie slayers more, but ultra bad-boy Cole Holland, the leader and her boyfriend, suddenly withdraws from her from everyone. Now, with her best friend, Kat, at her side, Ali must kill the zombies, uncover Cole's secret and learn to fight the darkness.

But the clock is ticking and if she fails at a single task, they're all doomed.

Na deel 1 kon ik niet wachten om verder te lezen, maar op de één of andere manier las ik steeds het boek maar niet. En toen besloot ik uiteindelijk dat ik het boek echt eens moest gaan lezen, vooral omdat meer en meer mensen om me heen zo lyrisch waren over het boek.
‘Dit deel is beter dan deel 1.’ Maar vond ik dat ook?

Nee, dat vond ik niet. Waar ik deel 1 zo uit had, had ik behoorlijk veel moeite met deel 2 en raakte ik er door in een klein leesdipje. Ik heb een paar keer op het punt gestaan om hem zelf weg te leggen, zo vervelend vond ik dit tweede deel. In deel 1 was ik er zo doorheen, maar deel 2 was ineens een stuk trager geschreven.

Toch was het geen slecht boek, want er zaten genoeg dingen in waardoor ik toch door wilde lezen. Plotwendingen, maar geen enorme die ik niet aan had zien komen.

Alice vond ik in dit tweede deel ook een stuk vervelender, daar lag het misschien ook aan dat het niet zo lekker las. Ze was zeurderig en was niet van plan om te doen wat haar verteld werd. Nu doen wel meer personages dat niet. Cole blijf ik leuk vinden en ook in dit deel is hij leuk. Ik realiseerde me recent dat hij in mijn hoofd op Channing Tatum lijkt.

Ik hoop stiekem dat deel 3 geweldig gaat zijn, dus ik ben heel erg benieuwd. Ik wacht het af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge