Recensie: Together at Midnight

Recensie: Together at Midnight

Recensie: Together at MidnightTogether at Midnight
ISBN: 9780062250544
Auteur: Jennifer Castle
Uitgever: HarperTeen
Publicatiedatum: 2 januari 2018
Genres: Audiobook, Contemporary, Young Adult
Aantal bladzijdes: 352
Goodreads

What does it really mean to be kind . . . and why does it sometimes feel like the hardest thing in the world to do? High school senior Kendall, who just returned from a life-changing semester in Europe, and Max, who is drifting his way through a gap year before college, struggle with these questions when they witness a tragic accident in New York City during the holiday season. Racked with guilt, the two accept a dare to perform random acts of kindness to strangers. The challenge pulls these two teens, who have a history together from back home, closer and closer as they explore a vibrant city filled with other people’s stories and secrets.

Kendall and Max can’t deny their growing bond, even though they both have other romantic entanglements and uncertain futures. As the clock counts down on New Year’s Eve, will they find themselves together at midnight?

Ik zocht een makkelijk en luchtig boek voor even tussendoor toen ik Together at Midnight tegenkwam. Ik had net The Boy in the Striped Pyjamas gelezen en hoewel het een goed boek is, is het ook er eentje met nogal een heftig onderwerp. Ik had nog nooit van Jennifer Castle gehoord, dus ik wist ook niet wat ik verder moest verwachten. Eigenlijk hoopte ik vooral op een fijn en leuk boek waar je blij van wordt.

Together at Midnight was gelukkig precies het boek waar ik op hoopte en was inderdaad zo fijn en luchtig als het me leek. Het luisterde makkelijk weg en ik was erg benieuwd naar hoe het verder zou gaan, wat er zou gebeuren in het boek. Ik moest er wel even inkomen, maar dat had vooral te maken met de stemmen van de voorlezers. Vooral de man die Max inspreekt vond ik een wat minder prettige stem hebben.

In Together at Midnight zitten niet echt onverwachte dingen en eigenlijk zag ik alles wel aankomen, maar het stoorde me verder niet omdat ik het ook niet verwachtte. Het is een boek waar je blij van wordt en waardoor ik ging nadenken hoeveel random acts of kindness to strangers ik eigenlijk doe. En ik kwam tot de conclusie: vrij weinig. Eigenlijk het enige dat ik ooit doe, is mensen de weg wijzen tijdens mijn werk (want ja, de postbode weet alles, toch?) en ik weet niet of dat echt telt.

Het is nog een vrij nieuw boek en is pas 2 januari uitgekomen. Daar kwam ik pas achter tijdens het lezen, haha. Dan is er waarschijnlijk vrijwel meteen een audiobook van gemaakt. Ik vind het fijn dat ze dat zo snel zijn met nieuwere titels en dat je geen eeuwen hoeft te wachten op een boek, maar dat ook recente titels omgezet worden. Vooral voor mensen die op de een of andere manier moeite hebben met het lezen van boeken.

Wat mij betreft hoort Together at Midnight in het rijtje van Kasie West en Morgan Matson en als je deze schrijfster leuk vindt, zou je ook eens Together at Midnight kunnen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: