Recensie: Tyrant

Recensie: Tyrant

Recensie: TyrantTyrant
ISBN: 9789493030053
Auteur: T.M. Frazier
Series: King #2
Uitgever: SVM Publishing
Publicatiedatum: 11 december 2018
Genres: Dark romance
Goodreads

Ik. Herinner. Me. Alles.

Alleen nu wilde ik dat dat niet zo was.
Als de mist die mijn herinneringen heeft beneveld, opklaart,
komt de waarheid die maanden buiten mijn bereik lag, eindelijk naar voren.

Maar de verlossing die ik verwacht had te voelen, blijft uit.
Ik ben nu banger dan ik was toen ik geboeid aan Kings bed wakker werd.
Want de waarheid brengt duistere geheimen aan het licht.
Geheimen die ik nooit had mogen ontrafelen.

Als ze erachter komen dat ik me alles herinner of
als ik hulp zoek bij de getatoeëerde crimineel die me met lichaam en ziel bezit, breng ik degene van wie ik het meest hou, in gevaar.

Ik weet niet of ik sterk genoeg ben om de aantrekkingskracht tussen King en mij, die elke dat groter wordt, te weerstaan.

Hij heeft me al eens gered, op meer dan één manier.
Nu is het mijn beurt om te doen wat er nodig is om hem te redden.

Zelfs als dat betekent, dat ik moet trouwen met iemand anders...

Tyrant is het tweede deel in de King-serie en volgt King direct op. Dit boek kun je dus ook echt niet als losstaand boek lezen. In deze recensie zitten spoilers voor het eerste deel. Spoilers voor Tyrant staat onder de spoilertags en moet je dus aanklikken om te lezen.

King eindigt nogal met een cliffhanger en ik was blij dat ik meteen door kon lezen, want dat einde is nogal een schok. Iets dat ik echt niet aan had zien komen. Ik had verwacht dat Tyrant heel snel zou lezen, maar niets was minder waar.

Op de een of andere manier kwam ik in het begin totaal niet in dit boek en las ik er nog anderen tussendoor zoals Smut. En ik weet niet precies wat er gebeurde, maar het eindigde ermee dat er op een bepaald moment zoveel gebeurde dat ik verder moest lezen en Tyrant uiteindelijk om kwart voor 1 ‘s nachts uitlas.

Je denkt alles na deel 1 wel zo’n beetje. Je denkt dat je King leuk vindt na dat boek. Dacht ik ook. Maar in het begin van Tyrant vind ik hem heel vervelend. View Spoiler » Gelukkig wordt hij later leuker en krijgt T.M. Frazier het voor elkaar dat ik hem nog steeds sympathiek vind. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik hem absoluut niet als vriend zou willen. Ik vind hem iets te benauwend.

Het eindigde ermee dat er op een bepaald moment zoveel gebeurde dat ik verder moest lezen en Tyrant uiteindelijk om kwart voor 1 ‘s nachts uitlas.

Tyrant wordt verteld vanuit Doe en King en je ziet verschillende momenten in het verhaal. In dit boek gaat het sowieso meer over Doe’s verleden en kom je erachter wie zij precies is. Ook die prangende vraag die ik al een tijdje had, wordt beantwoordt. Dat was de ‘wat is er met haar gebeurd?’ vraag.

King blijft mysterieus, ook na dit boek. Ik heb in dit boek niet echt nieuwe dingen gelezen over hem. Wel een paar op zakelijk gebied, maar niets persoonlijks. En toch weet hij je sympathie te wekken en dat vind ik heel knap beschreven.

In Tyrant zitten ook weer een paar onverwachte gebeurtenissen die je echt niet aan ziet komen, maar die het verhaal wel echt goed doen. Alleen daarom ben ik al blij dat ik heb doorgelezen.

Tyrant begint wat traag, maar het is zonde als je hem weg legt, want hij wordt beter. Echt. Toch vond ik King net even wat beter, maar Tyrant is een waardige opvolger (en je ontdekt ook waar de titel op slaat). Van mij krijgt Tyrant 3.5 ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge