Recensie: Ugly love

Recensie: Ugly love

Recensie: Ugly loveUgly love
Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Simon & Schuster
Publicatiedatum: 5 augustus 2014
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 337
Goodreads

When Tate Collins finds airline pilot Miles Archer passed out in front of her apartment door, it is definitely not love at first sight. They wouldn't even go so far as to consider themselves friends.

But what they do have is an undeniable mutual attraction. He doesn't want love and she doesn't have time for a relationship, but their chemistry cannot be ignored. Once their desires are out in the open, they realize they have the perfect set-up, as long as Tate can stick to two rules: Never ask about the past and don't expect a future.

Tate is determined that she can handle it, but when she realises that she can't, will she be able to say no to her sexy pilot when he lives just next door!

Dit boek werd door iedereen aangeraden en blijkbaar ben ik een sucker als het gaat om boeken die aangeraden worden. Ik heb slechts één negatieve reactie gehoord, dus ik dacht: dit moet wel goed zijn.

Maar eerlijk gezegd snap ik de hype rondom dit boek niet. Het was absoluut geen slecht boek, al vond ik het verhaal erg traag op gang komen. Als ik een verhaal lees, wil ik er meteen inzitten, maar dat was bij dit boek niet het geval. De eerste vier hoofdstukken vond ik behoorlijk saai, maar daarna kwam het verhaal goed op gang. Het was in elk geval interessant genoeg om door te willen lezen, want er doken vragen in mijn hoofd op. Ook is de schrijfstijl wel vlot en ik vond de seksscenes vond ik ook goed beschreven, daar voelde ik de passie wel in. Toch vond ik dat er iets teveel seks in zat, want op een bepaald moment wist ik het wel.

In dit boek zitten een paar plotwendingen die ik zelf erg goed en mooi vond, dingen die ik niet aan had zien komen. Ook vind ik het origineel dat Colleen een groot van Miles’ hoofdstukken over het verleden geschreven heeft, waardoor de lezer nou mee krijgt wat er gebeurd is.

De personages komen voor mij niet heel erg tot leven, ze blijven een beetje vlak. Maar Miles komt van de twee personages wel het beste uit de verf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: