Recensie: Val voor mij

Recensie: Val voor mij

Val voor mij / Fall with me
ISBN: 9789401905701
Auteur: J. Lynn, Jennifer Armentrout
Series: Wait for you #4
Uitgever: Zomer & Keuning
Publicatiedatum: 5 april 2016
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 320
Goodreads

Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet, dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals

Val voor mij is alweer boek nummer vier in de Wacht op mij-serie. De boeken zijn los te lezen, maar het is handiger om ze samen te lezen. Zelf heb ik in deze serie deel een en twee gelezen, drie nog niet. Dat was ook te merken, want vooral in het begin miste ik voorkennis uit deel 3.

Ik hou van de schrijfstijl van Jennifer Armentrout. Totnutoe heb ik alleen nog maar haar NA-boeken gelezen (deel 1 van Lux ligt te wachten, braaf in de kast), maar die vind ik erg goed. Haar schrijfstijl is vlot en zorgt ervoor dat je door wilt blijven lezen. Dat heb ik tot dusver met al haar boeken gehad en ook Val voor mij was geen uitzondering.

Wat Jennifer ook heel slim doet, is de lezer nieuwsgierig maken. In het begin van Val voor mij wordt er gehint naar gebeurtenissen in het verleden, maar er wordt pas later vertelt wat er dan aan de hand is.

Ik werd daar nieuwsgierig van en ik wilde graag weten wat er nou precies gebeurd was, wat er voor de groei van de personages gezorgd had.

En ik hou van Jennifers humor. Ik heb hier en daar moeten gniffelen om opmerkingen. Vooral personage Katie vond ik erg tof. Ik vond het ook gaaf dat ze referenties naar series heeft. Zo zit er een paar Supernatural-referenties in, maar vooral om eentje moest ik hard lachen. Mijn moeder dacht dat ik erin stikte, zo hard moest ik lachen om die opmerking.

Het verhaal wordt alleen verteld vanuit Roxy – Roxanne – en niet vanuit Reece. Ik vond Roxy een leuk personage. Eentje die duidelijk haar flaws heeft en niet perfect is. Ik vond het ook leuk dat ze wat stoerder is dan veel vrouwelijke personages en dat ze niet altijd nadenkt over de dingen die ze doet.

Reece vond ik trouwens ook wel een leuk personage, alleen van hem krijg ik minder hoogte, omdat het niet vanuit hem verteld wordt. Maar ik zie hem wel voor me en dat vind ik nou totaal geen probleem … Hmm, ik wilde dat er zulke leuke agenten hier werkten, haha. Of misschien werken ze er wel, maar heb ik ze gewoon nog nooit gezien.

Val voor mij is wel een typische NA met heftige problematiek, trauma’s en seks. Al zit er wel een thrillerrandje aan. Iets dat Jennifer wel vaker doet en dat ik wel kan waarderen, zolang er de nadruk maar niet op ligt. Dat is in dit boek niet het geval.

In het boek zitten een aantal seksscenes die expliciet zijn inclusief benoemingen van dingen. Af en toe steeg het schaamrood me wel naar de wangen, moet ik zeggen. En ik ben echt niet zo preuts, maar af en toe zat ik wel een beetje van: Wow, misschien iets teveel info? Ik hou zelf van scenes die net even iets minder plat zijn. Wellicht dat het in het Engels iets minder plat is, want ik vind Nederlands al snel plat klinken.

Ik vond ook dat er net iets teveel van dit soort scenes in zaten, een of twee minder had voor mij ook prima gekund.

Ik vond Val voor mij een fijne NA met leuke personages en las ook nog eens snel weg. Een prima boek om mee in je bed te kruipen en er pas weer uit te komen als het uit is. Of als er een leuke agent voor de deur staat.

Dit boek kreeg ik van de uitgeverij vanwege mijn deelname aan een leesclub.

[bol_product_links block_id=”bol_57275a451d64d_selected-products” products=”9200000057528347,9200000052358416″ name=”val” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”277″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: