Recensie: Vicious

Recensie: Vicious

Nadat ik Midnight Blue van L.J. Shen las, begon ik vrij gauw aan Vicious. Ik downloadde het ooit een keer gratis op Amazon (zo fijn dat sommige boeken daar een tijdje gratis zijn!) en besloot om het nu eens te gaan lezen. En na twee boeken van deze schrijfster gelezen te hebben weet ik 1 ding heel zeker: ze houdt niet van lieve jongens.

L.J. Shen houdt niet van lieve jongens.

Waar Alex in Midnight Blue al een eikel was, is Baron ‘Vicious’ Spencer dat misschien nog wel meer. Bij Alex kreeg ik op een bepaald manier wel medelijden, maar bij Vicious is dat toch een stuk lastiger.

Sommige jongens en mannen sluit ik in mijn hart, maar dat geldt niet voor Vicious. Niet echt. Er waren wel momenten waarop ik soms medelijden met hem had, maar over het algemeen genomen eigenlijk niet. Klinkt het tegenstrijdig? Ja. Is het dat ook? Vast wel.

Ik vond Vicious best een lastig personage om te doorgronden en aan het einde van het boek weet ik nog niet zo goed wat ik nu aan hem heb als personage. Zelfs niet nadat Vicious aan het woord komt en zijn deel van het verhaal vertelt. Voor mij blijft hij best een beetje mysterieus en heb ik niet het gevoel alles van hem te weten, ook niet aan het einde.

Voor mij blijft hij best een beetje mysterieus en heb ik niet het gevoel alles van hem te weten.

Het andere personage is Emilia – Millie – die de helft van de hoofdstukken vanuit haar oogpunt vertelt, maar ik vond haar een beetje vreemd ofzo. Ik had niet echt een klik met haar. Ze was oké, maar verder kon ik niets met haar.

Het duurde even voor ik in Vicious zat – en toen kwam ik een ander tof boek tegen dat me afleidde -, maar toen ik er eenmaal in zat, las het wel snel weg. Desondanks heb ik er nog best lang over gedaan, ook al is het niet echt een dik boek.

Vicious is een prima New Adult/Adultboek, zeker als je van echte klootzakken houdt – die ook niet echt lief worden aan het einde. Ik vond het een leuk boek en ik wil zeker eens de rest van de serie lezen. Toch was dit boek niet 100% mijn ding.

Van mij krijgt Vicious 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: