Recensie: Wacht op mij

Recensie: Wacht op mij

Recensie: Wacht op mijWacht op mij / Wait for you
Auteur: J. Lynn
Series: Wait for you #1
Uitgever: VBK Media
Publicatiedatum: 3 maart 2014
Genres: New Adult
Aantal bladzijdes: 335
Goodreads

Avery en Cam. Hij is een hartenjager, verovert en breekt meisjesharten sneller dan je ‘licht’ kunt zeggen. Hij is lief en sexy, de ideale combinatie zou je denken. Maar niet voor Avery.

Avery heeft zelf namelijk te maken met dingen uit haar verleden die ze nog niet verwerkt heeft en daarbij kan ze die leuke Cam niet gebruiken. Hij komt desondanks steeds een stapje dichterbij en Avery krijgt het zwaar te verduren. Kan ze hem weerstaan of gaat ze toch voor de hartenjager om zijn hart te stelen?

Dit is het eerste deel in een serie (waarvan je de boeken los kunt lezen) en het eerste deel gaat over Cam en Avery, twee tegenpolen. Opposites attracks tenslotte.
Het verhaal leest lekker weg en je hoeft er niet al teveel bij na te denken.
Er zitten geen echte plotwendingen in, maar door de schrijfstijl miste ik die ook niet echt. Mede dankzij de schrijfstijl (en de readathon) had ik het boek zo uit.

Daarnaast zit er humor in, iets dat ik kan waarderen in welk boek dan ook. In het NA-genre mis ik vaak de humor een beetje, maar hier zit de humor er dus wel in. Af en toe moest ik gniffelen om opmerkingen.

De personages blijven wat oppervlakkig en ik vind Avery hier en daar een beetje ongeloofwaardig in haar reacties als je eenmaal weet wat ze meegemaakt heeft. Niet dat ik zelf de dingen heb meegemaakt die zij heeft moeten mee maken, maar ik kan me voorstellen dat het anders is. Aan de andere kant is ieder mens anders.

Cam vind ik helemaal niet zo onweerstaanbaar, wel plat. Hij heeft in elk geval mijn hart niet gestolen en ik ben zeker niet verliefd op hem geworden zoals op de cover staat.

Het is wel een prima boek dat helemaal in het New Adultgenre past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: