Recensie: Wild

Recensie: Wild

Recensie: WildWild
ISBN: 2940149098408
Auteur: Adriane Leigh
Series: Wild #1
Publicatiedatum: 25 december 2013
Genres: Erotiek
Aantal bladzijdes: 260
Goodreads

Kat Kennedy moved to the rugged coast of Maine to start a new life, but encountered much more than she bargained for in dark, dangerous, and seductive Lane Wild.

Desire and temptation smolder before she succumbs to her darkest fantasies with the captivating stranger. She doesn't expect to see him again after an explosive one-night stand leaves her breathless and craving more, but just like lightning in the darkness, he shows up in her life at the most unpredictable moments.

A sensual game of cat and mouse ensues before the attraction between them reaches a fever pitch—the magnetism combustible, the sexual tension nearly unbearable—and Kat finally abandons inhibition and explores the cunning, selfish, and sexual side of a world she's never known.

They have the perfect non-relationship—passion-fueled nights with no strings attached—until life gets real and the past and present collide in a dangerous storm of lust and obsession.

Ik ken auteur Adriane Leigh al een tijdje via instagram. Niet dat ik met haar praat, maar ik volg haar wel en dat is (bij mij dan) een hele goede manier om me nieuwsgierig te krijgen naar boeken van een auteur. Zo ook bij Adriane. Toch kwam ik er maar niet toe om een boek van haar te lezen. Op een bepaald moment was Wild gratis bij Amazon en ik besloot het boek te downloaden, niet wetende wat ik moest verwachten. Ja, ik verwachtte een New Adult/erotica, maar meer ook niet.

De schrijfstijl van Wild vind ik lekker vlot en je leest het makkelijk weg. Er wordt geen gebruik gemaakt van moeilijke taal of iets. Het is trouwens ook geen heel dik boek, dus je kunt hem vrij gauw uit hebben. In Wild vind je niet zoveel onverwachte gebeurtenissen, maar dat hoeft ook niet. Daar is dit het genre niet naar. Toch zaten er wel wat dingen die ik niet per se aan had zien komen en die vond ik wel verrassend.

Vaak vind ik in het erotische genre toch net wat minder verhaal in zitten en het soms iets te expliciet.

Van tevoren heb ik niet gelezen wat voor genre dit was, dus ik ging er vanuit dat het New Adult was en ik wilde mopperen over de hoeveelheid toch wel expliciete seks, maar ik zie dat het erotiek is volgens Goodreads. Oeps, haha. Voor dat genre valt het weer reuze mee. Je moet wel tegen dit soort boeken kunnen, want er zitten dus best wel expliciete scenes in. Ik vond het niet zo’n probleem, maar als je het in New Adult al vervelend vindt, raad ik je dit boek niet aan.

De hoofdstukken worden vanuit Wild (Lane, maar wordt vooral Wild genoemd) en Kat vertelt. Het is het merendeel om en om, maar af en toe zijn er ook twee hoofdstukken achter elkaar van hetzelfde personage. Ik hou ervan om vanuit verschillende personages te lezen.

Wat ik boven die hoofdstukken wel miste, was de naam vanuit wie je nu weer las. Soms moest ik even doorlezen om daar achter te komen en ik weet het liever meteen, want dat leest toch lekkerder, vind ik. Dan denk je sneller: O, ik lees vanuit Kat. Nu was het af en toe maar gissen en dat vond ik heel vervelend.

Beide personages vond ik wel leuk. Ze hebben allebei een verleden waar een aantal keer naar gehint wordt en waar ik best nieuwsgierig naar was, vooral bij Kat. Haar verleden vond ik best onverwacht en had ik dus ook zeker niet zo aan zien komen, maar dat vond ik wel echt tof gedaan eigenlijk.

Wild was best een leuk boek en las lekker weg, maar ik weet niet of ik nog veel meer van Adriane ga lezen, want eigenlijk ben ik niet zo van het erotische genre. Vaak vind ik daar toch net wat minder verhaal in zitten en het soms iets te expliciet. Toch stoorde het me niet bijzonder erg.

Wild krijgt van mij 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge