Recensie: Wild

Recensie: Wild

Wild
ISBN: 9780062279927
Auteur: Sophie Jordan
Series: The Ivy Chronicles #3
Publicatiedatum: 18 november 2014
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 288
Goodreads

Months after her boyfriend dumped her, Georgia can still hear the insults he hurled at her. Boring. Predictable. Tame. Tired of feeling bad, she’s ready to change her image, and go a little wild. What better way to prove her ex wrong than a hot night of sexual adventure at the secret campus kink club?

In the shadowy den of the kink club, she unexpectedly runs into Logan Mulvaney, her friend’s little brother. A player extraordinaire too hot for his own good, he may be younger, but the guy is light years ahead when it comes to sexual experience. Now he’s telling her to go home—“good girls” don’t belong here!

Georgia is tired of having others define her. She’s going to teach Logan a lesson he won’t forget—one white hot, mind-wrecking kiss . . . that leads to another . . . and another . . . and. . . . Realizing she’s way in over her head, Georgia runs.

Only Logan won’t let her go. Everywhere she goes he’s there, making her want every inch of him. Making her forget who she is. Who he is. And just how wrong they are for each other

Wild is het derde deel in The Ivy Chronicles en bevat spoilers voor deel 1 en 2. Foreplay en Tease gingen over Pepper en Emerson en in dit deel is het de beurt aan Georgia. Georgia zit al in de andere 2 boeken, dus je leert haar kennen, maar vooral als het vriendelijke, bedeesde meisje die alles doet wat haar ouders haar vragen. Oftewel: een echte good girl.

Maar dat ze dat eigenlijk helemaal niet zo is, kom je achter in Wild. Er gebeuren wat dingen waarbij je niet echt aan denkt bij aardige, lieve en brave meisjes. In elk geval: ik niet. Ik ben ook zo’n type (denk ik), maar sommige dingen zou ik niet doen. Denk ik…

In het boek zitten niet mega veel onverwachte plotwendingen, al zitten er wel een paar in die ik niet echt aan had zien komen. Misschien wel als ik er langer over nagedacht zou hebben, maar dat heb ik niet gedaan. Toch miste ik ze niet, want ik wist al wat ik kon verwachten bij Sophie Jordan.
Van de drie vriendinnen kan ik me het meest identificeren met Georgia, denk ik. Ze heeft nogal een bazige moeder en gaat nogal mee met haar moeder, omdat ze geen gedoe wil. Dat zou ik waarschijnlijk ook doen als ik zo’n moeder had. Met haar meegaan, omdat dat het gemakkelijkste is.

De Georgia aan het begin van het boek is best wel anders dan die aan het einde van het boek en je ziet ook wel dat het personage echt wel groeit. In het begin denkt ze anders over dingen dan aan het einde. Ik vind Georgia een goed en levendig personage en ik zou wel bevriend met haar kunnen zijn. Ze lijkt me iemand die heel betrouwbaar is en die je nooit zal laten barsten. Of in elk geval: niet zomaar. Ik snap ook wel dat Pepper en Emerson haar als goede vriendin zien.

Ook logan zat al in de andere boeken als broertje van Reece, Peppers vriendje, maar daar is ‘ie nogal op de achtergrond. Hier leer je hem beter kennen, al vind ik het ook hier jammer dat je hem alleen uit het oogpunt van anderen ziet. Je weet niet hoe hij over dingen denkt. Maar desondanks vind ik hem zo leuk. Hij is een flirt, maar ondertussen is hij ook een ei met een heel klein hartje. Ik vind hem ontzettend aaibaar. Van de drie jongens, Reece, Shaw en Logan, vind ik Logan absoluut de leukste van de drie. Maar Reece is ook leuk en Shaw ook.

Wild is het laatste deel in de serie en ondanks dat ik hem net geen vier sterren waard vind, heb ik ook van dit deel genoten. Lees wel voor dit deel Foreplay en Tease, anders krijg je spoilers (die je al hebt gehad als je toch doorgelezen hebt in deze recensie en de eerste twee delen niet kent. Oeps!). De schrijfstijl van Sophie Jordan is er eentje die uitnodigt om door het boek heen te vliegen en om te willen blijven lezen. Ze is heel goed in het nieuwsgierig maken van haar lezers en ik zal zeker nog meer New Adults van haar gaan lezen.

Wild vind je misschien leuk als:

  • Je deel 1 en 2 ook gelezen hebt
  • Je van New Adult houdt waar ook een beetje verhaal achter zit en niet alleen maar seks
  • Je niet per se ontzettend expliciete New Adult hoeft te lezen

Wild krijgt drieënhalve ster van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: