Recensie: Winter Kisses

Recensie: Winter Kisses

Recensie: Winter KissesWinter Kisses
ISBN: 9781496144942
Auteur: Addison Moore
Series: 3 AM Kisses #2
Uitgever: CreateSpace Independent Publishing Platform
Publicatiedatum: 1 november 2013
Genres: Contemporary, New Adult
Aantal bladzijdes: 162
Goodreads

Laney Sawyer used to believe in love and all of the trappings that happily ever after could provide until Ryder Capwell crushed her heart. When Laney is auctioned off as a prize at the drama department fundraiser the last person she expects to trade cold hard cash for her company is Ryder.

Ryder Capwell is in love with Laney Sawyer. One year ago she walked out of his life and took the light of his world right along with her. Ryder would do anything to have another chance with Laney, including purchasing her for the evening courtesy of Whitney Briggs University, and he does just that.

One thing leads to whiskey, which leads to a one-night stand. She thinks it's revenge sex-he thinks its make-up sex. Things can only go wrong from here.

Winter Kisses is het tweede deel in de 3 AM Kisses serie. Het eerste deel vond ik tof en dus was ik benieuwd naar het tweede deel – Winter Kisses – van deze serie. Na een onverwacht leuk eerste deel heb je natuurlijk ook wat verwachtingen waarbij je hoopt dat ze uit zullen komen, maar was dat in dit geval ook zo?

Helaas was dat niet het geval. Winter Kisses is een novella in tegenstelling tot 3 AM Kisses en ik had het boek daarom ook zo uit. Maar ook omdat de schrijfstijl van Addison Moore erg vlot is en het lekker wegleest. In het begin moest ik wel even wennen, maar daarna schoot ik er als een raket doorheen en had ik het binnen vierentwintig uur uit.

Winter Kisses is een stuk dunner en gaan de dingen ook een stuk vlotter. Soms iets te vlot, want ik vond veel dingen erg gehaast gaan. Dat was voor mij wel een minpunt, want het voelde soms ook een beetje of er dingen afgeraffeld werden en daar hou ik nooit van. Vind ik vaak zo zonde en dat geldt ook voor dit boek. Er zat veel meer in, alleen dan had het een volledig tweede deel moeten zijn en geen novella.

Laney en Ryder vond ik aardige personages, maar voor mij blijven ze best vlak en ik kon me niet echt in ze inleven. Ze voelden voor mij teveel als papieren personages. Dat had ik minder met Baya en Bryson, daar kon ik meer mee. Jammer, want voor ik begon klonken Laney en Ryder wel erg tof. Wat ik wel fijn vind, is dat ze allebei aan het woord komen en je het verhaal dus van beide kanten ziet.

Winter Kisses is een aardige New Adult, maar het is wel echt een novella die op sommige punten voor mij te snel gaat. Jammer, want voor mijn gevoel kwam het er niet allemaal uit wat er wel in zat. Winter Kisses krijgt dan ook maar drie sterren. Alsnog netjes, maar ik had graag meer gegeven. Wel vind ik de schrijfstijl van Addison prettig en zal ik zeker nog meer van haar lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge