Recensie: Wrong

Recensie: Wrong

Recensie: WrongWrong
Publicatiedatum: 2 juni 2015
Aantal bladzijdes: 348
Goodreads

Tor

My life was mapped out and planned to perfection. I knew exactly what I wanted and where I was going, until I was thrust into his world and ripped from mine. In the blink of an eye everything shattered, proving to be nothing more than a cheap illusion. Now I’m living in this twisted form of hell, where enemies and friends are one and the same. I thought I wanted perfection. Now I don’t know what I want - perhaps not even my own freedom.

Jude

I'm the definition of wrong. I'm violent, I'm greedy, and I stop at nothing to win. I'm a notorious bookie and in my game paying with your life is not just a figure of speech. You lose, I collect. I take whatever you have. She’s collateral for a debt, and if that debt's not paid someone will die. This should be just business, so why can’t I kill her?
Everything is not always as it seems.

Lust. Blood. Lies.

Nothing this wrong should feel so right

Wrong stond al best een tijdje op mijn te lezen lijst. Oorspronkelijk voor RARE vorig jaar, aangezien de auteurs daar ook waren, maar toen kreeg ik die beruchte leesdip en las ik het boek niet. Maar toen besloot mijn boekenclub na unaniem stemmen dat we Wrong zouden gaan lezen. 

Wrong is absoluut dark romance. Zelf lees ik niet heel veel dark romance. Niet omdat ik het niet leuk vind, maar een aantal dingen in dat soort boeken vind ik toch wat minder. Ik ben meer van de fluffy, blije boeken, denk ik. Oké, minstens een personage moet wel een probleem hebben. 

Nou, dit boek is niet fluffy en blij, verre van. Als je niet van geweld houdt is dit boek niets voor jou. 

Ik ben niet heel erg van geweld, maar ik vond die stukken wel heel goed geschreven. Het is ook niet meer dan logisch dat ze erin zitten. Dat heb je niet bij alle boeken, maar L.P. Lovell en Stevie J. Cole schuwen het niet. Dat maakt Wrong zeker beter en geloofwaardiger.

Wrong intrigeerde me wel

Hoewel ik er in het begin best even in moest komen, intrigeerde het me wel. Er zitten nogal wat dingen in waar ik benieuwd naar was. Zo was ik heel benieuwd naar de mannelijke hoofdrol, Jude. Hij is niet bepaald het soort man waarmee je ouders je graag thuis zien komen, maar hij intrigeert wel. Ik vond hem ook echt goed beschreven. Hij is een crimineel, maar toch is hij menselijk en niet alleen die persoon die de buitenwereld ziet. 

Tor – Victoria – vond ik ook een leuk personage, maar haar vond ik wel wat minder. Scheelt natuurlijk wel dat zij een ‘normaal’ personage is (voor zover normaal kan) en niet zo’n heftig beroep heeft als Jude.  Voor mij kwamen ze ook echt allebei wel tot leven.

In Wrong gebeurt nogal wat. Er zitten best een aantal plotwendingen in die ik niet aan had zien komen en dat past ook echt wel in dit boek, net als het geweld. Zonder zou het ook maar een saaie boel worden. Nu en dan ging het boek wat trager, maar dat vond ik niet zo erg. 

Wrong is wat mij betreft een goede dark romance. Ik weet nog steeds niet of dark romance echt mijn genre is, maar ik vond het wel tof om te lezen. De personages vond ik goed driedimensionaal, het verhaal interessant en de plotwendingen tof. 

Van mij krijgt Wrong 3.5 ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: