Boekenrecensie: Wrong Bed, Right Guy

Boekenrecensie: Wrong Bed, Right Guy

Wrong Bed, Right Guy
ISBN: 9781622669516
Auteur: Katee Robert
Series: Come Undone #1
Uitgever: Entangled Publishing
Publicatiedatum: 20 juli 2012
Genres: Audiobook, New Adult
Aantal bladzijdes: 144
Goodreads

Prim and proper art gallery coordinator Elle Walser is no good at seducing men. Heck, she’s been throwing hints at her boss for months, but he’s completely clueless. Desperate to escape her mother’s matchmaking efforts, she comes up with a plan—buy some lingerie and climb into her boss’s bed. The plan goes brilliantly…until she accidentally seduces a sexy stranger instead.

Bad boy nightclub mogul Gabe Schultz just had the best almost-sex of his life. Too bad the smoking hot blonde thought he was his brother and bolted before he could finish what they started. Though her holier-than-thou attitude puts a serious damper his mood, Gabe’s never been one to give up on something he wants. And he wants Elle. But does a man who lives on the dark side really have a chance with a proper lady?

Wrong Bed, right Guy klonk als een leuke NA-novel en als een boek dat ik makkelijk kon luisteren. Sommige boeken -vooral fantasyboeken- zijn daar gewoon niet geschikt voor.

Ik vond het een leuk boek. Wrong Bed, Right Guy was inderdaad een boek dat gemakkelijk te luisteren was. Het was goed te volgen en ik raakte geen moment de draad kwijt dus dat was wel fijn.

Wrong Bed, Right Guy wordt vanuit Gabe en Elke verteld, maar er staat niet boven een stukje of het Gabe of Elle is die op dat moment verteld. Dat is nogal lastig. Ook omdat beide personages niet heel veel verschil hebben qua vertelstijl en dat vond ik soms best lastig om te schakelen. Het was gewoon handiger geweest als er namen boven de stukken gestaan hadden. Ik ben ook gewend dat het zo is, in welk genre dan ook.

De personages waren oke, al had ik in het begin wel een beetje moeite met Elle. Elle was een beetje een zeurpiet en ze gedroeg zich ook zo. Toen vroeg ik me af of ze constant zo deed en of ze dit het hele boek ging doen. Gelukkig was dat niet het geval en werd het wel minder, al bleef ze wel een beetje zeurderig. Gabe vond ik een leuk personage, leuker dan Elle. Ik vond hem vooral ook minder zeuren en minder moeilijk doen. Toch vond ik ze allebei niet mega diep en kon ik me ze niet zo goed in ze inleven. In allebei niet.

Het boek is een echte New Ault, inclusief een aantal expliciete scenes. De schrijfstijl vond ik wel fijn. Echt een boek dat je even snel tussendoor leest. Soms zaten er ook wel grappige stukjes in en heel af en toe heb ik een beetje zitten gniffelen. 

Toch heb ik betere NA’s gelezen. Wrong Bed, Right Guy was oké, maar niet heel bijzonder en geen boek dat ik zal herinneren. Dan vind ik boeken als de Off-Campus serie van Elle Kennedy toch leuker. Dus het boek krijgt 3 sterren. 

[bol_product_links block_id=”bol_5831e4800eb1a_selected-products” products=”9200000008117439″ name=”bed” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Eén gedachte over “ Boekenrecensie: Wrong Bed, Right Guy

  1. Ondanks je wat lagere rating wil ik het misschien wel eens lezen. Vooral omdat een NA-boek soms wel leuk is om even tussendoor te lezen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: