Boekenfestijnhaul

Boekenfestijnhaul

Ik keek er al maanden naar uit: het Boekenfestijn. Goedkoop boeken scoren en dan ben ik een echte Hollander. Dat wil ik wel. Die in Apeldoorn sloeg ik over, want te ver en Utrecht is lekker dichtbij. En Utrecht heeft altijd lekker veel aanbod. Normaalgesproken.

En toen zag ik de berichten voorbij komen.
‘Er is wel weinig YA.’
‘Bah, er was niets aan!’
Met lichte angst ging ik er dan ook heen samen met Marielle. Ik had meerdere boeken op mijn lijstje staan waaronder de hele The Infernal Devices in hardcover, Soulmates, Dreamless, deel 3 van de Chaos-trilogie, City of Bones, Clockwork Princess en City of Heavenly Fire in kleiner formaat.

Van alle boeken vond ik alleen Dreamless en Clockwork prince. De rest was er helaas niet. Soulmates was er trouwens ook, maar die kostte gewoon 20 euro. Ja, 20. Ik vond dat dus echt belachelijk duur voor een festijn en die liet ik dan ook lekker liggen. Vooral omdat het boek in de winkel dus net zoveel kost.

Met Clockwork Prince ben ik wel echt heel blij. Het is een supermooi boek en het is mijn favoriet van alle boeken van Cassandra Clare. Op de foto komt hij totaal niet over, maar hij glimt heel erg mooi <3 Misschien moet ik toch eens overwegen om de hele serie in hardcover te kopen? Het is alleen zo jammer dat ze best prijzig zijn.

Het volste mandje ging terug. Maar dit waren wel gepakte boeken door twee mensen, dus dan is het iets minder erg. Denk ik.

Het viel voor mij ook behoorlijk tegen helaas. Mijn portemonnee vond ‘t minder erg, zeker omdat ik vandaag ook al 3 boeken van de boekenkraam ontving voor totaal 15 euro (met verzendkosten)
Desondanks kocht ik best wat boeken, dus mijn boekenkast kan niet klagen. Totaal gaf ik op het Boekenfestijn 65 euro uit, maar dat kwam ook door een bon voor of een gratis boek of 20% korting en ik koos voor de 20% korting, omdat de gratis boeken echt niets waren.

 

Deze boeken kocht ik onder andere. Daarnaast kocht ik nog vijf boeken voor winacties, maar die laat ik lekker nog niet zien *grijnst gemeen*. Die zie je pas als ze online komen. Wanneer ik die winacties ga doen, weet ik nog niet. Niet komende tijd, want ik heb er nog een paar die hopelijk gaan volgen. En dan wordt het wel erg veel.
Ik ben heel benieuwd naar deze boeken, het zijn wel bijna allemaal boeken die me sowieso wel leuk lijken. Sowieso Warm Bodies, Zes maanden zonder en Duisternis. Van Gillian Flynn heb ik sowieso nog nooit iets gelezen, dus ik ben benieuwd of het wat is.

 

 

Daarnaast ontving ik een bestelling van Boekenkraam. Voor deze drie boeken betaalde ik vijftien euro inclusief verzendkosten. Bij de ruilavond in Den Bosch ruilde ik een boek voor deel 1 van de Chaos-trilogie van Patrick Ness en deel 2 kwam ik voor3 euro bij Boekenkraam tegen, dus dat kon ik niet laten liggen. Nu nog deel 3 ergens zien te vinden.
Met Sarah Dessen ga ik nog een poging wagen, dat kon wel voor vier euro, en hopelijk vind ik dit boek wel leuk. Met Het rampzalige verhaal van jou en mij heb ik in mijn handen gestaan op Elfia afgelopen april, maar toen kocht ik hem toch niet. En nu kwam ik hem op boekenkraam tegen! Volgens veel mensen is ‘ie leuk, dus ik ben heel benieuwd.

Ik ben eigenlijk van plan om volgende maand ook naar het Boekenfestijn in Eindhoven te gaan, kijken of dat wat beter is dan in Utrecht. Wel jammer: het eerste festijn in een jaar en dan valt het best tegen 🙁 Nou ja, ik heb mooie boeken gekocht en die ik heb gekocht, ben ik gelukkig ook wel blij mee.

O, en deze week komt op zondag de recensie online, want mochten er mensen nog willen gaan, dan is zondag er een bookhaul opzetten misschien wat laat.

11 gedachten over “Boekenfestijnhaul

  1. Ik ben altijd weer verbaasd als ik zie hoeveel boeken jij hebt en koopt en dat je ze ook nog eens in een rap tempo uit weet te lezen. Ik mis dat wel hoor, dat vele lezen.. Wil je nog eens foto’s van je boekenkasten maken? Dat vind ik altijd leuke artikelen 🙂

  2. Oe! ‘Elke dag’ is echt een mooi boek! En ‘Spring maar achterop’ is ook wel aardig. Al ben ik nu ‘bezig’ in ‘Niets te verliezen’ en kom ik daar totaal niet doorheen…

  3. Jammer dat het tegenviel, maar toch wel een mooie buit. Ik was een paar maand terug voor het eerst naar boekenfestijn geweest in Leeuwarden. Ik vind het jammer dat het altijd wel wat verder weg is. Dus ik wacht wel weer geduldig af op een festijn in  het noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge