Bookhaul: februari

Bookhaul: februari

Schuld stond er inderdaad vorige maand al in, maar nog niet op de foto. Dus bij deze alsnog. Deze kreeg ik van Van Goor. Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld kreeg ik van Blossom Books. Zand erover won ik bij Elsbeth Witt op Instagram.

Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) en Enkeltje Ierland kreeg ik van de Boekerij.

Met Glass Sword ging het een beetje mis met de pre-order, maar uiteindelijk kreeg ik het boek toch van de pakketbezorger. Net deel 3 van De verborgen universiteit die ein-de-lijk uit is! Dat duurde maar iets langer dan dat het boek gepland stond.

Ik kocht nog meer deze maand (ja, ik had beloofd dat ik het niet zou doen, maar ik kon het niet laten). Hof van doorns en rozen kreeg ik van Unieboek|Het spectrum, omdat ik meedeed aan de rebus. Ook Daan & Nadia kreeg ik van ze.
How hard can love be? kocht ik deels van een VVV-bon. Rebel of the sands ben ik benieuwd naar, net als naar Everything everything en Landline. Stiekem kocht ik Rebel of the sands en Everything everything ook wel een beetje voor de voorkanten, want die zijn gaaf.

Het waren dus weer meer dan genoeg boeken deze maand. Misschien moet ik volgende maand echt maar wat minder kopen, want ik moet ook even flink sparen. Een weekend festivallen gaat bijvoorbeeld ook niet gratis.

3 gedachten over “Bookhaul: februari

  1. Dat zijn inderdaad enorm veel boeken, maar he je kan nooit genoeg boeken hebben 🙂 Heb je in ieder geval veel verhalen waar je naar kan uitkijken om te gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: