Bookhaul januari

Bookhaul januari

Januari leverde me niet heel veel boeken op. Namelijk maar drie. Mensen die me al langer volgen, weten dat ik vaak veel nieuwe boeken koop – en krijg, maar vooral koop – in een maand. Alleen ik heb besloten om de komende drie maanden geen boeken te kopen – al heb ik dat inmiddels een beetje verbroken, oeps -, omdat het de spuigaten uitliep. Mijn boekenkasten slibben dicht en mijn rekening raakt leeg.

Desondanks kreeg ik deze maand toch drie boeken binnen, alle drie recensie-exemplaren. Nou ja, Huis van Glas las ik al eerder, maar dan als pak papier en niet als echt boek. Uitgeverij Karakter was zo lief om het gedrukte boek naar me toe te sturen, omdat ik het gelezen had. Top!
Naar Koningin was ik behoorlijk benieuwd, omdat ik de andere twee boeken in de serie ook tof vond en het boek stelde me gelukkig niet teleur. En als laatste kreeg ik Carve The Mark, een boek waarvan ik niet zo goed wist wat ik moest verwachten. Zou het op Divergent lijken of totaal niet? Toch maakte het boek me nieuwsgierig en las ik het. Van alle drie de boeken zijn de recensies trouwens nu op mijn site te vinden.

Volgende maand zal mijn bookhaul waarschijnlijk ook niet zo heel groot zijn, want ook in februari mag ik geen boeken kopen. Al heb ik in elk geval al één boek teveel gekocht die volgende maand dan ook in de haul verschijnen. Maar het is zo’n pareltje dat ik het boek niet niet kon kopen. Smoesjes, allemaal smoesjes natuurlijk, maar ik laat mezelf nog even in de waan dat ik gewoon echt niet anders kon.

2 gedachten over “Bookhaul januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: