Bookhaul maart

Bookhaul maart

 

Ook deze maand kocht ik weer een aantal boeken en kreeg ik twee recensie-exemplaren: Twintig regels liefde en Wij zijn allemaal moleculen. Bedankt, Lemniscaat en Boekerij!

Ik kocht een paar bij de uitverkoop van V&D voor bij elkaar 9.60 e (Brooklyn girls, Glazuur, Alles wat er was), dus dat is een heel mooi bedrag. Verder vond ik Hof van Doorns en rozen zo tof dat ik ook de Engelse kocht en op Melissa’s aanraden ook maar meteen de hardcover. Die is inderdaad wel heel erg pretty. Wow! <3.

Lady Midnight had Mariëlle al een tijd geleden gepre-ordered en afgelopen vrijdag zag ik haar weer voor het concert van The 1975. En dan kon ze meteen mooi Lady Midnight geven. Die is ook al zo mooi. Komt totaal niet uit op de foto, maar wow <3 Die dag kocht ik trouwens ook Consumed bij Waterstones.

Hoe ik nu leef/Het toevallige leven van Justin Case en Golven kwam ik tegen op de plek waar ik eigenlijk geen boeken verwacht: de supermarkt. Omdat de boeken samen 4 euro waren, besloot ik ze mee te nemen.

Beautiful broken things en Cruel Beauty kocht ik allebei bij Bookdepository. Beautiful broken things omdat ik de cover zo gaaf vond, Cruel Beauty omdat het verhaal me trok. En ook omdat er in een groepsapp over gesproken werd, waardoor ik toch wel erg benieuwd werd.

Ik kocht en kreeg dus weer een flinke stapel boeken deze maand.

 

3 gedachten over “Bookhaul maart

  1. Dat is een hele mooie stapel! Ik ben erg benieuwd wat je van Twintig regels liefde en Wij zijn allemaal moleculen vindt. Die wil ik zelf ook erg graag gaan lezen namelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: