Bookhaul mei

Bookhaul mei

Ook deze maand kreeg en kocht (vooral deze) ik best wat boeken en schaam ik me een beetje. Ik neem me nu alvast voor om volgende maand toch echt minder boeken te kopen.

De hardcovers van Sarah J. Maas ruilde ik om. Ik had eerst de paperbacks, maar naast de hardcovers van A Court Of Thorns And Roses en A Court Of Mist And Fury zagen de paperbacks er niet mooi uit. Gelukkig kon ik drie nog terugsturen en heb ik de vierde verkocht.
En natuurlijk verscheen deze maand A Court Of Mist And Fury, een boek waar ik echt heel erg naar uitkeek, maar die voor mij een beetje tegenviel. Ik geloof dat ik een van de weinigen ben daarin. Ik ben van plan om nog een keer deel 1 te lezen (maar dan ook in het Engels) en hopelijk vind ik hem dan beter.

Ook verscheen The Crown deze maand, net als de Nederlandse editie De Kroon. De Nederlandse editie is een recensie-exemplaar. Net als Rivalen en Handletteren & meer recensie-exemplaren zijn trouwens.

Ik las An Ember in the Ashes via de bieb, omdat ik dacht dat hij niets voor mij zou zijn. Maar ik vond hem zo goed dat ik hem nog een keer kocht.

Nog net in mei ontving ik Soldier. Helaas is mijn boek beschadigd geraakt (tijdens de post denk ik) en zat er bijna een gat in de cover. Net of iemand er met een perforator doorheen heeft proberen te duwen. Maar gelukkig is dat geregeld en kreeg ik een nieuwe. Hele fijne service!

November 9 las ik al, maar vond ik zo’n mooi boek dat ik het graag wilde hebben. The truth about forever, The Darkest Minds en Passenger nam ik mee toen ik bij Waterstones was.

En eindelijk verschenen ze! De vernieuwde hardcover-edities van de Edelsteentrilogie voor 25 euro wat een koopje is. Ik had de serie al in paperback, maar ik wilde ze toch wel erg graag in hardcover. Ik pre-orderde ze in februari, dus het duurde even voor ik ze op kon halen. Dat werd pas in mei.

Oké, ik dacht dat het best meeviel, maar nu ik dit zo zie, heb ik echt heel veel boeken gekocht deze maand. Woeps. En ik had er nog zoveel om te lezen.

 

2 gedachten over “Bookhaul mei

  1. Passenger heb ik ook net gekocht en ben benieuwd wat jij ervan vindt 🙂 De Edelsteen trilogie van Kerstin Gier blijft mooi in die hardcover uitgave. Ik heb trouwens ook een keer een boek gekregen met zo’n soort perforator afdruk erin, echt zonde. Helaas was dat een cadeautje dus kon ik die niet terugsturen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: