Bookhaul september

Bookhaul september

In september sprak ik met mezelf af: geen boeken meer, je leest eerst alles uit, maar ja, ik ging naar het Boekenfestijn, ik kreeg wat recensie-exemplaren. Eigenlijk was het de bedoeling om september en oktober samen te voegen, ik zou immers niet zoveel boeken hebben. Maar dat liep even anders en dus heb ik besloten om de haul toch in tweeën te knippen. Ik weet niet meer exact wat ik wanneer kreeg, dus misschien heb ik boeken in september gehad, maar zitten ze bij de haul van oktober.

Allereerst de stapel die ik ruilde in Den Bosch op de ruilavond. Dat zijn weliswaar allemaal geen nieuwe boeken meer, maar voor mij zijn ze nieuw. Ik heb ze tenslotte nog niet gelezen (behalve Harry Potter 1 dan). Inmiddels heb ik sommige van deze stapel al uitgelezen.

Deze serie kocht ik, omdat ze tien euro waren op bol voor alle vier. Jup, voor alle vier. Ik had nog een bon en ik vond het zonde om deze aanbieding te laten liggen. Tweevijftig per boek is natuurlijk een koopje en als ze niet bevallen, verkoop ik ze gewoon weer. 🙂

Dit was mijn buit van het Boekenfestijn afgelopen maand. Niet heel veel, maar wel wat boeken ertussen die ik waarschijnlijk toch wel gekocht zou hebben, zoals Dreamless en Duisternis. Al had ik die laatste misschien eerder in de bibliotheek geleend en niet gekocht, maar dat komt vooral, omdat ik nog nooit wat van Gillian Flynn gelezen heb.

Mijn aankoopjes van Boekenkraam. Inmiddels heb ik die van Sarah Dessen gelezen en die vond ik erg leuk!
Vrijdag staat deel 2 van deze haul online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: