Wat kocht en kreeg ik in juli?

Wat kocht en kreeg ik in juli?

Er is alweer een maand voorbij en inmiddels zitten we alweer in augustus. Reden dus voor een nieuwe bookhaul die behoorlijk groot geworden is, haha. Dankzij hele lieve uitgevers, mensen van wie ik een boek kreeg of tweedehandse boeken kocht. Kijk je mee naar welke boek deze maand in mijn kast belandden?

De honden kreeg ik voor de verzendkosten van Suzanne. Since you’ve been gone kocht ik op aanraden van een heleboel mensen, net als The unexpected everything. When we collided kocht ik tijdens het YA-event in juli en ik kreeg het boekje van Leo Tolstoy die dag gratis.

Marionet kreeg ik van Joany, Did I Mention I Miss You? en Confess bestelde ik op die o zo bekende boekensite met blauw logo. Unplugged won ik en de Legend trilogie kocht ik van Lieke. Ik wilde de Legend-trilogie nog eens hebben, maar had er geen zin in om de volle pond te betalen. Ik kon ze kopen voor een goede prijs en ik vind dat ze best in de kast mogen. En nee, ik vind het niet erg dat ze gelezen zijn, dat geeft ze ergens wel een beetje sfeer.

De drie boeken van Lux kocht ik ook van Lieke. Boy 7 kreeg ik van Carina. It ends with us pre-orderde ik al een tijdje geleden en het lag op twee augustus netjes in de brievenbus. Ja, technisch gezien geen juli meer, maar ach. Ik kan er niet wakker van liggen, haha.

Deze boeken kreeg ik allemaal van lieve uitgevers. Stiekem sjoemel ik wel een beetje, want Hof van mist en woede kreeg ik pas een paar dagen geleden, maar ik vond dat het boek er wel bij mocht. Naast deze boeken kreeg ik ook nog het boek Havikskruid binnen (vergeten om op de foto te zetten). Woeps. En ik kreeg een aantal ebooks (Razend, Verkeerd verbonden, De angstaanjager, Handletteren doe je zo!), maar die fotograferen al helemaal niet handig.

Ik kocht, kreeg en won deze maand dus best wat boeken. Hoewel ik dol ben op boeken, is het hopelijk wat minder in augustus. Anders heb ik straks geen plek meer.

2 gedachten over “Wat kocht en kreeg ik in juli?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: