Wat kocht ik in augustus?

Wat kocht ik in augustus?

In augustus kocht ik eigenlijk niet zo heel veel en ik kreeg ook niet heel veel. Mag ook wel een keer, anders zijn die Billy’s veel te snel vol. Zelf kocht ik vijf boeken en kreeg ik er eentje van de uitgever.

Ik ging samen met Mariëlle afgelopen zondag naar de HP Expo (ik twijfel nog of ik een blogje schrijf) in Brussel, maar omdat we rond 1 uur alweer buiten stonden, besloten we om op zoek te gaan naar Waterstones. Toen we vroegen waar die was, werden we door een meisje een beetje glazig aangekeken. En volgens een ander bestond de winkel niet en had alleen De Standaard Engelse boeken. Toen slingerde ik heel even mijn internet aan en vertelde Google ons dat Waterstones er wel degelijk was. Bij Waterstones kocht ik de bovenste drie. Not if I see you first en Songs about a girl klonken goed en The Graces wilde ik sowieso al lezen, dus dat kwam mooi uit.

Daar heb je vrienden voor kreeg ik van de uitgever. Het is niet echt een vervolg op Drie vrienden, een huis (en een klusjesman), maar voor een groot deel komen dezelfde personages er wel weer in terug.

Naar Elke dag maandag werd ik benieuwd door het schrijfdagboek van Jessica Brody dat ze bij hield en op de site van Blossom Books te vinden is. En The assassin’s blade bestelde ik mee toen ik cadeautjes kocht.

Mijn haul is deze maand dus nogal bescheiden, maar je moet al die boeken natuurlijk ook maar lezen. En voorlopig heb ik er eigenlijk nog meer dan genoeg, haha. Niet dat dat uitmaakt, want als ik een boek wil kopen, koop ik het. Dan ga ik niet eerst kijken wat er nog in de kast staat. Heel slecht, ik weet het. Maar ik denk dat mijn mede-boekliefhebbers dat wel snappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: