De week van taart, taart en nog meer taart

De week van taart, taart en nog meer taart

 

Alweer een nieuwe week! Goh, wat gaat het toch hard.

Dinsdag
Goh, alweer een nieuwe week. Waar is het weekend gebleven? Snik. Vandaag kan ik lekker vroeg beginnen op mijn werk en hopelijk ook weer bijtijds klaar. Nou ja, heel vroeg niet naar mijn idee, maar eerder dan de meeste van mijn collega’s die me overigens wat vreemd aankijken als ik al kan beginnen en zij nog niet.

In mijn Bullet Journal ben ik nog steeds een beetje zoekende of ik daily’s nou wel of niet fijn vind. Spoiler: blijkbaar vergeet ik ze als ik druk ben zoals ik eind van de week ook een paar keer doe.

‘s Avonds lees ik De laatste Namsara van┬áKristen Ciccarelli uit en wat was dat een tof boek! Ik ben blij dat dit boek me helemaal niets leek, maar uiteindelijk heel tof was. Ook verbeter ik een paar hoofdstukken van Ongetemd.

Huilen! Ik maakte nogal een grote foto in mijn nieuwe bullet journal ­čÖü Heb hem weggewerkt, maar argh!

Woensdag
Eigenlijk is woensdag saai. Ik verbeter, werk, lees en schrijven. Bij het rondsnuffelen tussen de luisterboeken in mijn app kom ik Together at Midnight tegen en ik besluit om er naar te gaan luisteren, want hij klinkt wel tof. Vooral de titel spreekt me aan. Ook ben ik inmiddels in The Boy in the Striped Pyjamas begonnen voor de buddyread, maar ik moet af en toe best slikken. Heftig onderwerp en ontzettend goed beschreven vanuit een negenjarige. Komt voor mij heel geloofwaardig over.

Ook print ik een heleboel plaatjes uit om in mijn Bullet Journal te verwerken. Komende tijd heb ik keuze genoeg qua plaatjes.

Donderdag
<3 jarig. Al weet ik niet of ik daar nou zo blij mee moet zijn, want ik blaas vandaag 32 symbolische kaarsjes uit in de wetenschap dat ik nog niet echt veel bereikt heb in het leven. Ik heb bijvoorbeeld geen succesvolle band zoals jaar- en maandgenoot Alex Turner van de Arctic Monkeys, maar ach. This is gonna be my year of zo. Wel grappig dat hij op 6 januari 1986 geboren is en ik 5 dagen later. Vind ik altijd leuk. 11 januari was nog beter overigens.

Taart!

Aan verjaardagen doe ik verder niet echt en de cadeautjes koop ik voor mezelf: een heleboel Tombow stiften en drie nieuwe Leuchturmboekjes bij de Bijenkorf, omdat ze in de aanbieding zijn. Wel haal ik een taart bij de HEMA, slagroomtaart. En ik mag een gratis tompouche meenemen, omdat ik de bij HEMAkaart heb (ik ben en blijf een zuunige Hollander), maar die zijn op. Ik luister Together at Midnight af en begin in Foolish Hearts van Emma Mills.

En nog meer taart :D. En kijk eens hoe schattig doosje het is <3

Vrijdag
Vandaag zijn er gelukkig nog wel tompouche en ik krijg er eentje in een heel erg schattig doosje. Daarna ga ik werken en ‘s middags eet ik het restje taart op. Nu hoef ik voorlopig geen taart meer, haha. ‘s Avonds kom ik een leuk patroon tegen voor een soort tasje om je oordopjes in te doen en hoewel het eerst niet lukt, is het uiteindelijke resultaat best leuk. Maar met vilt gaat algauw goed. Ik vind vilt altijd heel fijn om mee te werken.

Ook verbeter ik nog wat en zit nu bij hoofdstuk 17. Het zijn er 48, dus ik heb nog even te gaan.

Zaterdag
Vandaag is het een zwaardere dag dan normaal op mijn werk, want vanaf vandaag moet ik op zaterdag twee wijken gaan lopen, maar gelukkig is de post er weer vroeg en kan ik dus lekker op tijd beginnen. Na mijn werk ga ik op jacht voor een rits voor in het oordopjestasje, maar blijkbaar staat de fourniturenkraam er alleen op donderdag. Jammer!

Ik luister The Boy in the Striped Pyjamas af en besluit te stoppen met mijn andere luisterboek (Kissing Ted Callahan and Other Boys), omdat ik er vrij weinig aan vind. ‘s Avonds begin ik in Eens gegeven, het nieuwste boek van Charlotte de Monchy die die middag in de brievenbus lag. Ik vind haar boeken altijd erg leuk, dus ik ben benieuwd. Ook kijk ik naar de mol en verschuift mijn lijstje verdachten naar Simone en Olcay. Maar ik zit echt wel in een tunnel, want ben er bijna zeker van dat het Simone (die ik overigens een beetje te bazig vind) is. Ben benieuwd … Ik hou van Wie is de mol? Samen met heel veel andere Nederlanders kijken en zien wie de verrader is. Heerlijk.

Regenboog!

Zondag
Zondag is echt een┬álazy sunday┬áte noemen. Ik rommel wat, plan wat blogs in en verder maak ik een paar foto’s voor mijn Instagram waar ik op het moment echt te weinig mee doe, maar ik kom er gewoon niet aan toe of zo.

Maandag
Ook vandaag doe ik rustig aan. Eigenlijk is maandag mijn vaste blogdag, maar ik merk de laatste tijd dat ik ook best veel op zondag of dinsdag doe en op maandag wat minder. Geen idee waar het verder aan ligt. Vandaag lees ik Eens gegeven uit.

Boeken deze week
De laatste Namsara
Together at Midnight
The Boy in the Striped Pyjamas
Eens gegeven

Blogs deze week

Wat is … Young Adult?

Recensie: Lick

Vragen van Flow #108

Recensie: Rules of Rain

https://www.pluizenbol.nl/boekenrecensies/recensie-man-card/

E├ęn gedachte over “ De week van taart, taart en nog meer taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: