Deze week 5

Deze week 5

Het was de bedoeling: deze week netjes bijhouden wat ik wanneer gedaan heb. En ik dacht dat ik het deed tot ik in mijn blogbestand keek en daar alleen Deze week van vorige week in stond. Oeps. En ik heb dat vaker, want ik vergeet het op sommige dagen gewoon. Omdat ik te druk ben of simpelweg vrij weinig gedaan heb buiten werken. Vanaf nu wordt het een algemenere blog. Andere opzet, ongeveer dezelfde inhoud.

Freek de postkat, hij komt me altijd helpen als ‘ie buiten is.

Gedaan
Op zich heb ik best wat gedaan deze week. Ik breng de resterende zakken acryl weg naar de dames voor het goede doel, gooi ook nog wat boeken in verschillende minibiebs (yes, bijna alles kwijt!). Ook werk ik en besteed ik toch best wat uurtjes aan Pluizenbol Boeken en mijn eigen boeken.

Inmiddels ben ik net begonnen me het schrijven van het vierde deel in de serie, ook al moet deel 3 nog af (oeps). Maar 3 vlot even niet, dus ik heb besloten om even mijn aandacht ergens anders op te richten. Ook maak ik een kort verhaal af waar ik zeker iets mee wil doen. Ik stek de eerste vier stekjes van mijn pilea-plant, dus fingers crossed dat ik de moederplant niet gesloopt heb en dat de kleine stekjes ook gaan groeien. Ik zie het mezelf zo doen.

Beetje acryl en boeken wegbrengen

Met een paar vrienden ga ik wat drinken, nog voor hun verjaardag. Het is als vanouds gezellig (ik had ook niet anders verwacht), al is het café een beetje typisch. Typische sfeer ofzo, kan het niet zo goed uitleggen. Ik scoor ook drie nieuwe Micron pennen. Ik jaag die dingen er echt doorheen en ik doe er volgens mij toch echt niets geks mee, maar de puntjes verdwijnen altijd. In een paar favoriete schoenen zit een gat in de zool en als ik ze weggooi, huil ik een beetje van binnen.

Doen
Aankomende week is vrij rustig gelukkig. Ik hoef alleen maar te werken en vrijdag begint eindelijk de leesclub weer. Gezellig! Ik vind de zomer zonder leesclub altijd zo lang duren, haha. Ik vind het ook echt leuk dat de vaste groep steeds hechter wordt en daar reis ik graag voor naar Eindhoven, al is het niet altijd even praktisch. Daarnaast ga ik deze week uiteraard gewoon verder met herschrijven en schrijven.

Gelezen
Deze week lees ik best wat, maar voor mijn gevoel van alles door elkaar. Wel lees ik ein-de-lijk Allerzielen uit en daar blijk ik bijna 2 maanden over te hebben gedaan. Wow! Dat geeft ook al wel een beetje aan wat ik vond, toch? Er volgt uiteraard nog een recensie over dit boek, maar laat ik het zo zeggen: ik weet niet of ik deel 2 nog ga lezen (heb hem wel). Daarnaast herlees ik Harry Potter en de geheime kamer en het is zo leuk om terug te lezen. Zelfs nu ik weet is herlezen geweldig. Of misschien juist omdat ik weet wat er gaat gebeuren, want ik ontdek allemaal hints erin nu.

Dit boek lees ik uit en ik begin in het luisterboek van Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Ik wil het boek ook lezen, maar het is verdwenen in mijn boekenkasten op de een of andere manier. Ik begin ook nog aan Rozengeur en zonneschijn van Jill Mansell. Het is een boekje van het ‘wil ik nog wel eens lezen, maar hoef ik niet te houden’ plankje.

Ik kom deze mooie meneer (of mevrouw!) tegen op straat

Lezen
Ik lees dus Rozengeur en zonneschijn en ik luister naar Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Vroeger vond ik dit derde deel van Harry Potter trouwens heel stom als boek, maar geweldig als film (misschien dat dat iets te maken heeft met een zekere tweeling… *kuch*). Ik ben benieuwd wat ik er nu van vind. Deze twee boeken hoop ik uit te lezen en aan een nieuwe te beginnen, al weet ik nog niet welke.

Dat was hem weer voor deze week! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge