Deze week: Een goed begin

Deze week: Een goed begin

Dinsdag
De eerste dag van het nieuwe jaar waar ik moet werken en waar niet zo heel veel te doen is. Vandaag heb ik een heleboel te doen, maar een nogal vervelende hoofdpijn en een bepaalde periode in de maand gooien roet in het eten, dus ik ga vroeg naar bed en lees A Semi-Definitive List of Worst Nightmares uit.

Wel jammer, want ik had voor vandaag speciaal een hele daily in mijn Bullet Journal gemaakt. Ik gebruik dit systeem een jaar nu, maar daily’s eerder nog niet en ik wil eens kijken of het me bevalt. Morgen een nieuwe poging.

Tot mijn geluk zie ik op mijn ereader een nieuw boek staan. Een ARC staan die ik aangevraagd had: Man Card, de nieuwe van Sarina Bowen en Tanya Eby. Meteen neem ik me voor om er morgen in te beginnen.
Zo ideaal dat je boeken meteen naar Kindles kunt mailen, scheelt echt zoveel tijd.

Zo’n stom level dit, ik kom er gewoon niet doorheen! Ik haat die chocolade!

Woensdag
Omdat ik vroeg sliep, ben ik ook vroeg wakker (half 8) en eigenlijk bevalt het me wel. ‘s Ochtends begin ik aan al het commentaar dat mijn proeflezers op Ongetemd hebben losgelaten (en dat is nogal wat!) en maak twee hoofdstukken af uiteindelijk. Gelukkig zijn het wel vooral dingen waar ik iets mee kan.
Ook vandaag moet ik weer werken en krijg de vraag of ik op sommige dagen wat meer doen. Dat wil ik best als ik ruim op tijd kan beginnen.
Verder is het geen spannende dag. Ik waai niet weg als ik naar buiten moet, al is de wind wel lichtelijk vervelend als ik een paar briefjes moet schrijven. Verder stuur ik een paar sollicitatiebrieven de deur uit, schrijf ik een recensie en plan ik die in en schrijf ik nog wat.

Ik kom dit plaatje tegen via een advertentie op Facebook. Wat zijn brunettes dan?

Donderdag 
Is een saaie dag waarop ik vrij weinig doe, behalve werken, lezen en slapen. Ook wordt de dierenarts nog even gebeld omdat Pluk toch wel erg laag zit qua bloedsuiker en we moeten weer terug naar 1.5 hoeveelheid insuline.

Vrijdag
Ook vandaag is behoorlijk saai en loop ik meteen al achter in mijn 365 dagen project. Oeps, haha. Maar inmiddels ben ik weer bij gelukkig. Sommige dagen schrijf ik wel, maar staat het niet meteen op Tumblr.

Is mijn eigen bibliotheek, maar blijft cool dit. Je eigen boek erbij.

Zaterdag
Laatste dag werken en ik ben dus echt wel aan weekend toe, zeg. ‘s Avonds begint ein-de-lijk weer een nieuw Wie is de mol-seizoen en wat een vette aflevering. Iedereen is natuurlijk meteen weer verdacht, want ja, in de mol is niets wat het lijkt. Meestal heb ik trouwens de mol fout en zit ik op de winnaar of winnares. De kans is dus ook groot dat 1 van mijn verdachten (Emilio, Stine en Jan, maar ik gok op Emilio nu) een winnaar wordt. Meedoen lijkt me trouwens zo gaaf, al zou ik dan wel een mol willen zijn haha. Ik denk dat ik best met veel weg kan komen.

Doe maar

Zondag
Vandaag heb ik de eerste schrijfbijeenkomst van het jaar waar we meteen met vijf man en veel mooie nieuwe plannen zitten. Ik verwerk het commentaar uit twee hoofdstukken en schrijf een klein stukje aan het tweede deel van Ongetemd.

Geen bijzonder spannende week dus, maar een beetje rustig. Helaas best weinig foto’s, want op de een of andere manier kom ik er niet toe of zo? Misschien toch maar voornemen om dat vaker te doen.

Ik lees de eerste week van januari wel twee boeken uit: A Semi-Definitive List of Worst Nightmares en Man Card. Daarnaast luister ik nog Far From the Tree en Lies My Girlfriend Told Me

Blogposts deze week:
Woensdag: Recensie van Truth or Beard
Donderdag: Wat las ik in december?
Vrijdag: Recensie van Vogelvrij
Zaterdag: Reading Challenge 2018
Zondag: Perfecte personages zijn saai
Maandag: Recensie van Fragments Of the Lost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: