Deze week #10

Deze week #10

Gedaan: ik had afgelopen week niet zo spannende week. Ik ging maandag dus naar de VPRO voor iets over boekenclubs en tv. Concept klonk veelbelovend dus ik ben benieuwd. Meer kan ik er nog niet over zeggen, haha. Het bezoekje Aan het Mediapark was leuk. Lang geleden dat ik er was en er waren best wel dingen anders. Alleen al het station.

Hallo VPRO

Deze week niet zo heel boeiend. Ik had wat gedoe op mijn werk, las wat (minder dan ik wilde) en schreef een beetje. Dat schrijven ging trouwens ook niet helemaal lekker. Ik denk dat ik mijn week niet echt had. Het liep allemaal net niet. Toch heb ik wel wat gedaan, dus het is niet zo echt nodige week geweest. Ik hoop wel dat volgende week beter wordt.
Wel heb ik redelijk wat voorbereidingen getroffen voor november oftewel NaNoWriMo. Zo heb ik al flink wat buttons gemaakt.

Nom nom nom. Hij was lekker!

Ook was het weer tijd van de maand en dat betekent: tijd voor de Leesbeesten! Ze bespraken het probleem met voor altijd. Boek dat ik heel erg goed vond. Ik had hem wel eens gelezen, maar besloot om hem te herlezen. Of herluisteren eigenlijk. Ik vond hem minder heftig dan de vorige keer, maar nog steeds zielig. Toch scoorde het boek niet zo heel goed, de meesten vonden hem niet meer dan oke.

Yo, wat vind je van mijn nieuwe huis, man?’

Daarnaast zette ik een Discordkanaal op voor de Nederlandse regio voor NaNoWriMo (en ervoor en erna) en haalde ik een nieuwe kattenmand voor Pluk en Pluis (die ze overigens niet echt gebruiken. Katten…)

Helaas knalde die paarse uit elkaar toen ik aan het werk was. Beetje jammer weer. 

Doen
Aankomende week hoop ik een betere week te hebben. Vooral een productievere qua schrijven. Verder staat er niet zoveel op de planning. Ik hoop ook meer te lezen en de leesdip eindelijk eens de deur te wijzen. Ook moet ik nog wat dingen doen wat betreft nano. Maar afspraken zo staan er niet gepland. Niet zo erg, want komende tijd wordt het al druk genoeg.

Oud!

Gelezen
Ik luisterde Love and Other Words af, begon aan The Chase waar ik niets zo in kwam. Ook had ik net op tijd Het probleem met voor altijd herluisterd. Komende week hoop ik twee – drie boeken uit te krijgen, maar met één of twee ben ik ook al blij, want ik moet natuurlijk wel mijn recensies aan blijven vullen hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: