Deze week #11

Deze week #11

Gedaan
Deze week was het lekker rustig. Ik had een beetje een ‘meh’-week. Niets liep echt lekker. Schrijven niet, op het werk ging het ook wat minder en ook bij de Albert Heijn had ik ruzie (met de techniek). En zelfs foto’s maken heb ik amper gedaan.

Bij het schrijven kwam ik niet goed in de verhalen. Ik probeer om elke week 6000 woorden te schrijven aan twee verhalen en tien uur herschrijven aan Verwilderd. Ik geloof dat ik de herschrijfuren wel gehaald heb, maar die woorden absoluut niet. Ik heb iets geschreven, dat wel, maar voor mij lang niet genoeg.

Vreemd genoeg ging het lezen wel lekker, want ik heb meer dan een boek uitgelezen. Vooral tijdens het maken van bookish armbandjes die ik meeneem naar het auteursevenement op 25 november in Hardenberg (kom vooral!) heb ik het hele boek De hot daddy list geluisterd. Oké, erg dik is ‘ie niet, maar toch.

Ook ben ik flink bezig geweest voor NaNoWriMo met voorbereidingen voor de Kick Off (die al veel te snel is, ieks!), maar die zijn voor een deel gelukkig af.

Doen
Aankomende week is vrij rustig, al moet ik wel met mijn moeder mee naar een aantal afspraken van haar. Een soort van stilte voor de storm, want daarna barst de storm los. Voor een groot deel komt het door NaNoWriMo. Heerlijk om te doen, maar stiekem toch ook best wel heftig. Veel afspraken, vooral op schrijfgebied. Erg leuk gelukkig, maar ik moet sowieso zorgen dat ik genoeg momenten pak om op te laden.

Gelezen
Ik las en luisterde dus best veel. Als eerste las ik The Chase van Elle Kennedy uit die ik best stroef vond lezen, al lag dat aan mij en niet aan het boek, want het boek was tof. Uiteraard verschijnt de recensie op mijn site. Daarnaast luisterde ik Spelregels van Cora Carmack en ook De Hot Daddy List van Madelein Kerseboom las ik uit. Drie boeken dus! Top. Dat was lang geleden, haha.

Ik vind de vormpjes van de Appie dus echt heel tof!

Aankomende week hoop ik in elk geval de ARC van Fireworks van Sarina Bowen uit te lezen en Royally Endowed van Emma Chase af te luisteren, maar ik denk dat dat wel gaat lukken. En ook hoop ik toch meer te schrijven, maar we zullen zien.

Was jullie week beter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: