Deze week #12

Deze week #12

Gedaan
Deze week had ik op zich best een redelijk rustige week en ik heb ook niet zoveel gedaan eigenlijk. Iets met stilte voor de storm. Ik hoorde wat interessante dingen op mijn werk die de toekomst gaan beinvloeden. Verder schreef ik echt te weinig naar mijn zin en had ik wat afspraken voor NaNoWriMo.

Daarnaast had ik nog twee afspraken over mijn moeder en waar ik mee naartoe moest. In mei dit jaar heeft ze een nieuwe knie gehad, maar haar andere knie doet ook zeer waardoor ze op het moment niet echt uit de voeten kan, zeker niet omdat je twee trappen af moet voor je op straat staat.

Kat in de zak kopen. Hij was een beetje oud en taai.

Deze week was er een gesprek met de orthopeed om te kijken wat er nog aan gedaan kan worden en de conclusie is dat ook knie twee vervangen moet worden. Dat gaat na januari volgend jaar gebeuren en ik hoop echt dat ze dan weer uit de voeten kan.

Voor mij is dit natuurlijk ook best een belasting. Ik vind het niet erg verder, maar het is me wel echt tegengevallen.

Doen
Aankomende week wordt best een drukke. Vooral veel voorbereidend werk te doen, want zaterdag is het zo ver: de Kick Off van Nederland voor NaNoWriMo en dat vergt toch altijd best een flinke organisatie, want er komen behoorlijk wat mensen. De laatste keer dat ik keek, stond de teller op 51. Behoorlijk wat dus.

Gelukkig zijn er ook wat afspraken die niet doorgaan en dat vind ik helemaal niet erg, want ik heb deze week genoeg te doen.

Gelezen
Ik las deze week niet heel veel, maar ook niet heel weinig. Een beetje gemiddeld voor mij, denk ik. Ik las Fireworks uit, las Mermaid uit (over beide boeken volgen nog recensies) en begon aan De lege stad.

De laatste is een historisch boek van Simone van der Vlugt. Haar thrillers vind ik altijd maar matig, maar ik houd van haar historische boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: