Deze week #13

Deze week #13

Gedaan
Deze week was vooral een opwarmertje voor de grote NaNoWriMo Kick Off op zaterdag. Ik zag de aanmeldingen langzaam stijgen. Boven de 50, 55, 60… en bij 64 stopte het. Uiteindelijk hadden we zo’n 50 mensen en bleven er 44 mensen mee-eten.

Er waren wat kleine probleempjes zoals verkeerde maaltijden, mensen die zich niet aangemeld hadden, wat afhakers die niets lieten weten en vergeten voorwerpen. Maar voor een eerste keer is alles zeker goed verlopen.

Verder kreeg ik de nieuwe manier van werken te horen die volgend jaar in gaat (het is een test) en ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat zijn.

Ik haalde een lekker zacht dekentje met Glow In the Dark sterren

En ik verpotte mijn pilea’s. Iets dat nu helemaal schijnt te mogen. Het schijnt alleen maar in het voorjaar te mogen. Iets dat ik ook niet wist. Wat dat betreft ben ik een plantennoob. Maar goed, het is gebeurd en ze staan nu in nieuwe potten, klaar om nog beter te groeien. Ik hoop dat ze zich snel erin thuis voelen.

Hoi Florin. Hoi Spijkers met Koppen.

Doen
Aankomende donderdag is het sowieso 1 november en dat betekent schrijven! Dat is dan ook vooral wat ik de komende tijd ga doen: schrijven. Nog meer dan nu. Daarnaast is het vrijdag weer tijd voor de Leesbeesten leesclub die deze keer het eerste deel van Throne of Glass lezen.

Er waren genoeg Q’s te vinden en ik nam zelfs nog 6 letters mee naar huis ook voor de komende maand

En zaterdag is de writeathon voor NaNoWriMo, dus hopelijk kan ik daar ook lekker wat meters maken. En alsof het nog niet genoeg is ga ik maandag ein-de-lijk weer naar een concert <3! 5 Seconds of Summer om precies te zijn, al zal het wel raar zijn de eerste keer naar deze band zonder Marielle.
Ook heel belangrijk: ik heb een week vakantie. <3 Dat was alweer even geleden.

Gelezen
Deze week heb ik amper gelezen, ik kon me er niet, maar dan ook echt niet toe zetten. Het was de bedoeling om Kingdom of Ash te gaan lezen, maar ik ben bang dat dat me verder een leesdip in helpt. Sarah J Maas kan heel goed schrijven, maar haar boeken vind ik altijd goed pittig.

Dus ik begon maar aan een herlees van Twilight (ja, echt). En Het schaduwspel. En aan What If It’s Us als luisterboek.

Ik luisterde wel A Very Large Expanse of Sea (erg goed) en De lege stad (ook erg goed) en las Onbegrensde liefde uit. Drie boeken is niet slecht, maar twee van de drie waren dus luisterboeken. Ik hoop dat het deze week beter gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: