Deze week #14

Deze week #14

We zijn alweer een week verder. Echt, waar is oktober gebleven? Voor mijn gevoel was het net oktober en toen ineens voorbij. Zo van: poef, weg. En nu is het gewoon alweer 6 november. Wow. Hoe dan?

In het Engels uitleggen waar de naam van je kat dan vandaan komt.

Deze week
NaNoWriMo is natuurlijk weer begonnen. Ik gooide deze week mijn idee ineens om en dat betekende dat ik ineens alles nieuw moest bedenken. Dat is soms best moeilijk, vooral met tijdsdruk. Maar het is een soort van gelukt, al ben ik totnutoe echt helemaal niet tevreden met het verhaal. Ik vind het echt absurd stom, haha. Oeps.

Maar we schrijven in elk geval en we lopen voor. Misschien niet helemaal zoals de planning moest zijn (mijn persoonlijke planning dan, want voor NaNoWriMo loop ik voor) en verzuip ik een beetje in allerlei dingen. Maar ik geloof dat ik dat al jaren heb, dat ik dan alleen nog maar NaNoWriMo kan zien en verder geen randzaken meer. Ik denk dat dat ook typisch iets is voor mijn autisme. Ik maakte deze week bijvoorbeeld ook erg weinig foto’s, omdat ik zo druk met nano was.

Het mocht van meneer de conducteur (het zat alleen vrij kut)

Deze week had ik weer leesclub met de Leesbeesten, ging ik met een paar van hen schrijven en zat ik de dag erna van 10-18 te schrijven met een hele grote groep mensen. Uiteindelijk werden het er 25, dus dat is echt heel veel.

Volgende week
Aankomende week is het redelijk rustig. ik heb op maandag een concert (dus vandaag, want ik typ dit voor morgen) en ik ben heel benieuwd. hopelijk wordt het een beetje leuk. Daarnaast heb ik nog een write-in en nog maar twee dagen vakantie. Snif. Misschien had ik toch anderhalve week moeten nemen, want voor mijn gevoel is het pas net begonnen, maar niet dus.

Ik vind mijn nieuwe hoesje geniaal

Gelezen
Ik heb echt betreurensweinig gelezen, al was ik daar al bang voor. Dat heb ik altijd in mijn vakantie. Ik ben nog steeds bezig in Twilight en begonnen aan City of Ghosts. Ik las wel What If It’s Us uit – of beter gezegd: ik luisterde het af. En City of Ghosts komt een deze dagen ook wel uit.
Ik ben mijn leesflow een beetje kwijt en ik hoop hem dus gauw weer terug te vinden, want dit is heel vervelend. Maar je doet er niets aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: