Deze week #15

Deze week #15

Jeetje, gewoon alweer een week (en mijn vakantie snif) voorbij! Wat gaat het hard.

Deze week
Maandag had ik een concert, maar voor die tijd zou ik nog een paar uurtjes gaan schrijven met een paar medewrimo’s. Niet dat daar veel van kwam, ik was te nerveus voor het concert (en de nieuwe mensen die ik zou gaan ontmoeten) en ik ging rond half 3 de richting op van de AFAS. Ik was lichtelijk in shock om hoeveel mensen er al waren. Wow!

Beetje druk (de haartjes onderin komen door mijn hoesje)

Ik zou samen met een groepje gaan en twee ervan zaten al in de rij, dus we zaten redelijk vooraan. De mensen met wie ik ging, ken ik al best een tijd via Whatsapp, maar bijna geen van ze in het echte leven. Nu dus wel en gelukkig voelde het of ik ze al jaren kende. Het concert was top (had niet anders verwacht) en heb gewoon 1.5 uur mee staan schreeuwen. Je weet pas dat je kunt schreeuwen als je bij een concert van 5 Seconds of Summer geweest bent. De keelpijn erna was wel een beetje jammer, haha.

De volgende dag toog ik naar Nijmegen voor een write-in. Eens per jaar in november ga ik erheen. Soms vaker, maar dat zit er dit jaar helaas niet in. Jammer, want de groep vind ik altijd erg gezellig, alleen het is op dinsdag en dan werk ik.

Ook genoot ik van de laatste twee vrije dagen, haalde ik op mijn laatste vakantiedag de 50.000 woorden (ja, nu al, al is dit voor mij gewoon/traag) voor NaNoWriMo en moest ik weer aan het werk. Huilen (ja, iAshton van 5 Seconds of Summer is een meme).

Familie Pilea in hun nieuw geverfde potjes! De voorste twee zijn stekjes van die rechtsachter en die links achter kocht ik nieuw. Ook staan ze tijdelijk hier, omdat ze niet van kou houden en ik heb enkel glas in mijn dakraam.

Volgende week
Deze week is een rustige. Op maandag doe ik de Utrecht write-in (de eerste dit jaar en als jullie dit lezen ‘is ie al geweest), ga ik nog bij een paar winkels langs voor kleine boodschappen en schrijf ik rustig, maar gestaag verder voor NaNoWriMo. Ik heb niet zo heel veel interessante plannen deze week in elk geval. En dat mag ook wel, want de week erop is het weer lekker druk met een write-in, een concert en een auteursevenement.

Ze zijn metallic blauw, al zie je dat hier niet. En ik heb ze inmiddels 18 jaar.

Gelezen
Ik heb gewoon bijna niet gelezen, omdat ik geen zin had. Twilight is dus ook nog steeds niet uit, maar Autoboyography luisterde ik wel af. Voor nu heb ik besloten om even iets anders te lezen dan over Bella en Edward en ben ik aan Stepbrother Dearest begonnen wat dan weer heel snel uitleest. Ik hoop deze week weer wat meer te lezen en luisteren, nu ik weer aan het werk ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge