Deze week #16

Deze week #16

Er is gewoon alweer een week voorbij en ik vraag me nog steeds af waar ze blijven. Hoe kan dit? We zitten gewoon alweer over de helft van november heen. Echt hoe dan? Waar zijn al die maanden gebleven? Waar is de zomer gebleven? Aan de andere kant: het is nu wel normaal weer voor de tijd van het jaar.

Toen ik nog gewoon 50.000 woorden schreef in november… Dit is mijn allereerste jaar. 

Deze week

Deze week was een rustige. Ik had het op mijn werk niet druk, met NaNoWriMo niet en verder was het vooral rustig. Ik kan me ook niet zoveel meer herinneren van deze week. Oeps, haha.

Ik schreef en werkte vooral. Ook luisterde ik een boek af, las ik er eentje en begon ik aan nummer 2 (Roadie). Die ik overigens nog niet uit heb, want ik ontdekte dat het nieuwe boek van Chantal van Gastel in Storytel stond als ebook. Ik luister eigenlijk alleen maar via Storytel en vergeet weleens dat er ook gewoon ebooks in staan. Misschien omdat ik lezen op mijn telefoon niet fijn vind en ze het liefste op mijn ereader lees – of als fysiek boek.

Het was veel.

Volgende week

Zo saai als deze week was, zo druk wordt het aankomende week met drie write-ins (waarvan 1 in de avond tot midden in de nacht) en een auteursevenement in Hardenberg (kom ook! vind ik leuk!). Daarnaast heb ik vandaag (nou ja, als dit online komt is het 20 november) een concert, dus dat wordt ook weer een latertje. En daarbij is het juist in deze week druk op mijn werk. Hoe tof ik alles ook vind, ik zie er ook wel een beetje tegenop en hoop dat het uiteindelijk meevalt.

Mijn grote vriend was weer buiten! Ik had hem al even niet gezien vanwege mijn vakantie en daarna ook een hele week niet, dus ik begon me lichtelijk zorgen te maken. Maar mijn hulpje is er nog steeds 😀

Gelezen
Ik luisterde deze week Neighbour, Dearest van Penelope Ward en ik begon aan Drie wensen van Liane Moriarty. Daarnaast begon ik in Roadie van C.M. Stunich en Bestemd voor mij van Chantal van Gastel. Die laatste twee hoop ik deze week uit lezen. Het is maar goed dat ik mijn leesdoel al behaald hebt, want het lezen gaat op het moment een stuk trager.

Wat heb jij deze week gedaan? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge