Deze week #17

Deze week #17

En wat was het een drukke week. Mijn god, het was echt goed druk en ik heb van hot naar her gelopen deze week. Ik heb ook erg vaak Utrecht Centraal gezien haha.

De drunk write-in werd uiteindelijk een sober write-in bij de Mac. En daar hoort een frietje bij natuurlijk!

Deze week

Ik wist dat deze week druk zou worden met een concert, een drunk write-in, een gewone write-in en een auteursevenement. En dan was het ook nog druk op mijn werk, dus kun je nagaan. Ik typ dit dagboekje trouwens ook een beetje slapend, want ik ben echt op. Mijn batterij is echt leeg.

Het concert was superleuk (ook met de mensen met wie ik ging) en ondanks de lange rij voor de deur stonden we en zo binnen en binnen op nog best een mooi plekje. Heel verrassend dat ik het de hele avond vol heb gehouden met staan – en daarna geeneens echt zere voeten had (score!). En dat ondanks de drukte op mijn werk. Bring Me The Horizon deed zo ongeveer al mijn favorieten, dus dat was supervet. De dag erna wel last van mijn nek, haha. Beetje jammer.

Ik kocht deze Monstera

Afgelopen weekend had ik de drunk write in die een beetje tegenviel qua opkomst en qua plek. De kroeg waar we wilden zat overvol en daar zijn we dus maar niet gaan zitten. Nee, we weken uit naar de mac en dat is best interessant op een zaterdagavond. Ik vermoed dat we voor gek verklaard zijn door mensen overigens. We waren met twee mensen, dus dat was een beetje jammer en we zijn rond 12 uur afgedropen, maar desondanks toch nog 2500 woorden geschreven, dus dat is zeker netjes.

En zondag was het tijd voor het auteursevenement in Hardenberg. Vantevoren had ik wat stress, want en mijn nieuwe boekenleggers waren niet geleverd en een ander product niet, dus dat was jammer. Marielle pikte me op in Nijmegen waar we nog bijna 2 uur onderweg waren naar Hardenberg.

Ook kwamen een deel van de boeken beschadigd uit mijn trolley. Superkut natuurlijk, want dan kun je ze niet meer voor de volle prijs verkopen helaas. Ik weet wel dat ik ze de volgende keer anders inpak wanneer ze meegaan zodat er niets mee kan gebeuren.
Het evenement was lekker druk en gezellig gepraat met verschillende mensen. Nieuwe mensen en oude bekenden. Uiteindelijk verkocht ik toch nog een boekenlint en drie boeken, dus dat was geslaagd. Een groepje auteurs ging nog eten en wij gingen mee. Na het eten togen we weer zuidwaarts, zette Marielle me thuis af en ruimde ik eerst alles op voor ik mijn bed indook.

Volgende week
Aankomende week is het best een rustige. Er moeten wat klusjes gedaan worden in het huishouden, zoals stoffen op planken, bedden verschoont, wassen gedraaid, dat soort standaard dingen die elke week moeten. Daarnaast is het ook de week waarin NaNoWriMo weer klaar is en we het eindfeestje (Thank God It’s Over) hebben, maar daar heb ik alle vertrouwen in dat dat goedkomt. We proberen dit jaar weer wat dingen uit om te zien of we ze volgend jaar kunnen introduceren op de Kick Off (waar het vooral hard nodig is).
Ook heb ik nog een concert, de laatste voorlopig.

Creatief met knopen ofzo

Ik hou intens veel van november en ik vind concerten heerlijk, maar ik ben wel even klaar met november. Ik wil graag mijn batterij opladen, even bijkomen van de heftige maand en de vele dingen die ik gedaan heb. Volgend jaar uiteraard gewoon weer, maar hopelijk op een lager tempo dan.

Op naar een nieuwe week en nieuwe kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: