Deze week #18: Verzopen katten, feestjes en muziek

Deze week #18: Verzopen katten, feestjes en muziek

Ik had een drukke week, maar gelukkig komen er rustigere tijden aan waar ik echt aan toe ben.

Verzopen kat

Deze week
De afgelopen week was de laatste van november en dus ook de laatste van NaNoWriMo. En hoeveel ik van nano houd, ik was er wel klaar mee, dus het is mooi dat het inmiddels afgelopen is. Ik had niet mijn beste jaar, maar we hebben het gehaald, dus dat is mooi. Volgend jaar beter.

I like it

Daarnaast had ik deze week nog een concert. Op de kaart leek de locatie makkelijk te vinden, maar in praktijk was het wat lastiger en mijn telefoon ging ook nog eens vervelend doen, dus ik had even stress.

Maar uiteindelijk was Fluor redelijk makkelijk te vinden en bleek het een minizaaltje te zijn. Als er honderd mensen in konden, dan was het overvol. Ook weer eens wat anders dan de Ziggo Dome. En leuk dat het voorprogramma op een bepaald moment gewoon tussen het publiek stond.

Nieuwe boekenleggers!

Dat kan niet in een grote zaal, maar hier was iedereen heel relaxed. Het concert was wel oke, maar niet meer dan dat. Maar dat kwam ook, omdat ik al niet heel veel zin had om te gaan en me niet helemaal op mijn gemak voelde.

En dan was er het eindfeestje nog van NaNoWriMo. Klein groepje en het was uiteindelijk erg gezellig. Van mij mag het wel vaker een kleinere groep zijn.

Op mijn werk was het afgelopen week erg druk en ik hoop echt dat deze week wat rustiger is, maar ik ben er bang voor. Nou ja, als ik minder een verzopen kat ben deze week, ben ik al blij. Want dat was ik deze week iets te vaak. Niet echt fijn.

En dan stond ik achteraan…

Volgende week
Volgende week is een rustig met weinig afspraken, al is er wel eentje die erg belangrijk is en waar hopelijk goed nieuws uitkomt. Duim aub. Bij vlagen ben ik zenuwachtig, al weet ik dat ik het maar over me heen moet laten komen, net als de afgelopen jaren. Ik wacht het wel af, want meer kunnen we niet doen.

Hij wordt oud (en serieus, hoe houd je MacBooks schoon? Ik heb hem eergister nog gepoetst)

Aankomende week ga ik ook weer de herschrijf van Verwilderd oppakken, hem nalezen en dan op zoek naar proeflezers. Dus dat wordt weer lekker druk, maar leuk druk en veel kan gelukkig vanuit huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: