Deze week #19: Snotteren & zakdoekjes

Deze week #19: Snotteren & zakdoekjes

En er is alweer een week voorbij. Eentje die bedoelt was om rustig te zijn zo na november, maar wel productief.

Deze week
Hij was rustig – een soort van -, maar nou niet bepaald productief. Ik werd namelijk ziek. Mijn lijf vond dit een bijzonder goed moment om nu te gaan falen. Het moet gedacht hebben: há! Nu kan het! Ik bracht deze week dus ook vrij veel snotterend, hoestend en proestend door. Een zeeleeuw was er niets bij. Gelukkig had ik deze week ook tijd, maar daardoor loop ik wel achter op mijn planningen. Gelukkig ben ik iemand die dingen vaak te ruim inschat, omdat ik anders stress krijg. Net als dat ik niet van te strakke broeken houd, want dat zit niet lekker. Doe mij maar een maatje groter, veel beter en zo ook met tijd. Maar ik vind het alsnog vervelend.

Verder was dit een week waarin ik redelijk wat dingen voor de toekomst gedaan heb. Qua planningen, maar ook zeker aankopen. Zo heb ik de titels van Ongetemd #3 en #4 vast laten leggen, dus die komen in elk geval. De boeken hebben een ISBN. Daarnaast ben ik bezig geweest voor de toekomst van het duo-project. En nee, daar ga ik nog niets over zeggen nog. Dat komt vanzelf.

Toen ik nog heel veel moest in dit boek…

Daarnaast schreef ik ook nog wat kerstkaarten en probeerde ik om in elk geval elke dag iets te schrijven. Niet helemaal gelukt, maar je hoofd staat vooral naar snot als je ziek bent.

Sinds een aantal maanden ben ik in het bezit van pannenkoekplanten. Ik begon met 1, maar inmiddels heb ik er 4. Die ene plant heeft inmiddels voor 4 stekjes gezorgd (2 weggegeven). Nadat ik ergens las dat ze niet van enkelglas houden als het onder de 10 graden is, besloot ik ze te verhuizen. Vond vooral de mamaplant geen goed idee, want ze heeft allemaal gele bladeren nu. Dus ik besloot om ze terug te verhuizen, net als de Monstera die op de ladekast stond. Ik heb geen idee of het door de winter komt of iets anders, maar inmiddels staan ze alle vijf direct onder het dakraam om genoeg licht te krijgen. Nu maar hopen dat het helpt en ze niet doodgaan. En dat mijn katten de Monstera met rust laten, want het ding is giftig.

Het is de tijd van lijstjes en ook die van Spotify

Op mijn werk is de drukte trouwens begonnen. Eigenlijk die laatste week in november al, maar zodra je in een week geen rustige dagen meer hebt, weet je genoeg. Dan is het SKNJ (Sint-Kerst-Nieuwjaar). Het is niet meer zo druk als toen ik begon (2011) wat betreft kerstkaarten, maar tegenwoordig hebben we veel meer pakketjes, dus uiteindelijk altijd nog een hoop werk.

Volgende week

Aankomende week is het niet zo druk op persoonlijk gebied, maar wordt het wel aanpoten op mijn werk. Deze week hebben we namelijk alleen nog maar drukke dagen. Daarnaast moet er een boekenswap op de post (help, ik moet alles nog inpakken!) en moeten er aankopen voor kerst gedaan worden.

Kunstig kiekje in de kerstboom ofzo

Gelezen
Lezen ging deze week best goed. Nou ja, goed, Roadie is nog steeds niet uit, maar Queen of Air and Darkness, het nieuwste boek van Cassandra Clare in The Dark Artifices-serie, kwam deze week uit en ik besloot maar om meteen te beginnen in plaats van al het andere uit te lezen. En wat ga ik als een speer door deze dikkerd. Het leest echt weer als een good old Cassandra Clare boek en ik kan niet stoppen met lezen. Ik moet weten hoe de serie eindigt. Ik lees en luister dit boek trouwens. Verder ben ik nog steeds bezig in Roadie en lees ik de Nederlandse uitgave van het boek King. Het is een dark romance, een genre dat ik niet echt ken, dus ik ben benieuwd of het me bevalt.

Hoe was jullie week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: