Deze week #2

Deze week #2

Deze week was redelijk rustig en deed ik niet zo heel veel, nog steeds deels vanwege die temperaturen.

Maandag
Vandaag begin ik de week met een sollicitatiegesprek waar ik een matig gevoel over heb. Deels omdat degene met wie ik een gesprek zou hebben er niet is en er iemand anders voor me zit. Tot mijn verbazing is het ook maar één persoon. Ik ben sollicitatiegesprekken met minstens 2 mensen gewend. Voor mijn gevoel hamerde ze erg ver door op hoe ik mijn schrijven en een fulltime baan wil combineren. Ja, geen idee, want dat heb ik nog nooit geprobeerd.

Nieuw boek van de week

Erna ga ik langs de IKEA voor een ontbijtje en om naar opzetstukken voor Billy’s te kijken, kan ik het niet laten om wat kleins mee te nemen. De opzetstukken voor de boekenkast zijn me te zwaar om mee te nemen, dus die koop ik wel een keer vanuit de webshop.

In de aanbieding 😀

Dinsdag
Vandaag wacht ik ongeduldig op een beloofd telefoontje van het gesprek, maar het komt niet. Ik weet dat ik het morgen ook niet hoef te verwachten, want dan is ze vrij. Verder ga ik naar mijn werk en hang ik op de bank. En ik betrap mijn kat op hangen in het zwembadje op balkon.

Lekker kontje 😉

Woensdag
Vandaag begin ik aan de herschrijving van Verwilderd, deel 2 van Ongetemd. Ik weet dat ik nog heel wat werk te doen heb, dus ik kan niet echt op mijn lauweren gaan rusten (doe ik wel). Verder lees ik wat en doe ik heel weinig door het weer. Het mag van mij afkoelen en dan keihard de herfst ingaan.

Donderdag
Ook vandaag komt het telefoontje niet. Wel bel ik en er wordt beloofd dat er wordt teruggebeld, maar nope. En ook op vrijdag niet. Daarnaast werk ik, heb ik moeite met de warmte en hang ik op de bank. Heel erg productief dit (not)

Ze (de tattoos) zijn deze maand alweer een jaar :O

Vrijdag
Ik herschrijf in de ochtend een beetje. Verder werk ik en in de middag haal ik mijn eerste Too Good To Go pakketje op. Dat is een app die ervoor zorgt dat er zo min voedsel wordt weggegooid en kun je voor een klein bedrag bij verschillende winkels en restaurants spullen ophalen. Mijn pakketje valt een beetje tegen met een stuk brood, een stukje appeltaart, een stukje gember, een banaan en 10, 15 tomaatjes. Wel wil ik het nog eens bij de bakker proberen. Misschien is ‘ie daar beter.

Ook vliegt er zo een nieuw idee voor een New Adult-serie mijn hoofd in. Heerlijk!

Zaterdag
Overdag werk ik (ik heb echt een heel interessant leven, jongens) en vind ik het te warm, maar in de avond zit ik heerlijk buiten onder een dekbedje, met een kop verse gemberthee en Pluk. Heerlijk. Ik ben zo blij dat het in de avonden en nachten dus wel afkoelt.

Zondag
Zondag is een vrij nutteloze dag voor mij, want ik doe niet zoveel en kom pas in de avond een beetje tot leven. Natuurlijk niet op tijd om mijn hele to do lijstje af te ronden. Vandaag is het wel heerlijk weer. Ook koop ik een kaartje voor RARE Londen in 2019 waar ik de nodige research voor doe.

Feestje!

Ook wijd ik een paar pagina’s in mijn Bullet Journal eraan om alles zo netjes bij elkaar te houden. Ik ben nog nooit bij RARE geweest of in Londen, dus ik ben heel benieuwd. Vind het ook doodeng, want ben nog nooit in Londen geweest en pas een keer in het buitenland toen ik zestien was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: