Deze week 20: Rust & boekenwurmen

Deze week 20: Rust & boekenwurmen

Er is alweer een week voorbij en wat gaat het hard, jongens! We zitten alweerbijna in het nieuwe jaar. Raar idee dat 2018 alweer bijna over is, terwijl ik met mijn hoofd nog in 2016 zit en vaak schrijf: gelukkig 2017! Maar dat is nog langer geleden.

Deze week
Afgelopen week heb ik niet echt veel gedaan om eerlijk te zijn. Ik heb gewerkt – waar het rustiger was dan verwacht, maar drukker dan normaal -, mijn kerstpakket besteld. Ik heb deel 2 van Ongetemd weer opgepakt om nog een laatste keer te herlezen voor het naar de proeflezers gaat. Ook heb ik mijn aandeel gedaan in het duoproject waar ik mee bezig ben, 4 recensies geschreven (pff!) en nog aan een ander project gewerkt.

Hij was een beetje boos…

Daarnaast heb ik mijn pakket voor een boekenswap op de post gedaan waar ik soms aan meedoe en 1 terug gehad. Jammer dat ‘ie nog niet open mag, dat doen we gezamenlijk en nog niet iedereen heeft hem.

Dus nee, het was absoluut geen spannende week of je moet het kopen van een lightbox met gekleurd licht als bijzonder spannend ervaren.

Volgende week
Aankomende week is net zo min spannend en heb ik ook totaal niets op de planning staan behalve werken en schrijven. En lezen natuurlijk. Ik hoop dat de flow van deze week zich lekker doorzet.

Gelezen
Tot mijn verbazing heb ik deze week behoorlijk wat gelezen. Zo las ik Queen of Air and Darkness uit – toch een flinke pil. Ook Roadie is eindelijk uit en wat heb ik lang over dat boek gedaan. King las daarentegen erg vlot en was mijn eerste dark romance boek. De recensie is gisteren verschenen.

Ik luisterde Vreemden in de nacht af en ben bijna klaar met Een eenzame kerst?.
En ook het laatste vertaalde boek van Robert Galbraith – oftewel: een pseudoniem van mevrouw Rowling – leest weer goed weg. Ik ben zo jaloers op die vrouw, haha. Ze kan niet alleen goed schrijven over tovernaarsleerlingen, maar schrijft ook prima detectives.

Ik vond dit een prima leesweek en ik hoop echt dat ik mijn flow weer terug heb.

Gelezen boeken deze week: (3) Queen of Air and Darkness, Roadie en King


Geluisterde boeken deze week: (1) Vreemden in de nacht

Boeken die bijna uit zijn: (2) Een eenzame kerst? En Het slechte pad

Wat hebben jullie deze week gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: