Deze week #3

Deze week #3

Maandag
Ik haal een nieuw pakketje op via de Too Good Too Go app en dit keer bij de bakker en ik krijg bij elkaar ongeveer 3 broden en 10 bolletjes. Best veel voor 3.95, dus ik ben blij. Ook blog ik vandaag, lees wat en schrijf ik wat.

Dinsdag
Ik kan me niet meer herinneren wat ik op dinsdag deed, maar zal iets onboeiends geweest zijn als boodschappen, werken, schrijven en wegsmelten door de hitte.

Ein-de-lijk gehaald!

Woensdag
Het is eindelijk weer koeler! Ik kan weer nadenken! Heerlijk. Geef mij dit weer maar, dan kan ik tenminste iets doen in plaats van alleen maar voor de ventilator hangen. ‘s avonds heb ik het koud. KOUD! Dat was veel te lang geleden. Ik ben klaar voor de herfst, voor dikke shawls, kruidnoten, chocolademelk, eindelijk mijn Dr Martens goed in kunnen lopen.

‘s Avonds lees ik wat en ik herschrijf een paar hoofdstukken.

Donderdag
Vandaag verwacht ik de eerste 5 boeken voor RARE en verwacht dat ze met DHL komen, maar uiteindelijk staat de bezorgster van PostNL aan de deur in de stromende regen (awh!). Zelf heb ik geluk en is het droog zolang ik werk.

Vrijdag
Vandaag is alweer zo’n saaie dag die ik me niet kan herinneren. Waarschijnlijk deed ik niet zoveel dat boeiend was. Het meest heftige is dat ik gewoon geen bladzijdes meer in mijn bullet journal af heb. Pff, heftig hoor.

Stiekeme Directioner hier!

Zaterdag
Ik werk, ik haal vergeten boodschappen en verder bankhang ik vooral. Daarnaast luister ik een boek af (uit?), Royally Screwed van Emma Chase en begin aan The Baller, van Vi Keeland. Zij is een van de auteurs die op RARE komt en ik wil zeker proberen om zoveel mogelijk boeken van de auteurs die komen te lezen. Dus als je ineens denkt: wat veel recensies over erotische, romantische en New Adult-boeken: het komt hierdoor. Maar ik zal proberen om ook nog andere boeken te lezen.

Ik breng een bezoekje aan de Action voor een stickerboekje. Dat vind ik niet, maar wel galaxy washitape en een goedkope agenda.

Mooi dit. Een gozer die Fifty Shades of Grey leest

Ook ben ik zo nu en dan lichtelijk geshockeerd door het boek (Groupie) dat ik nu lees. Ik ben heus niet zo preuts, maar threesomes, foursomes, orgies… dat vind ik dan toch weer behoorlijk heftig, haha.

Zondag
Zondag is een beetje een vreemde dag. Ik kan eindelijk weer normaal achter mijn bureau zonder dat ik meteen weg zweet (zolder, dus was niet te doen). Aan de ene kant doe ik best een hoop, maar aan de andere kant ook vrij weinig. Huh? Dat is precies de juiste omschrijving voor vandaag. Ik neem een heleboel afspraken over in mijn nieuwe agenda (90 cent bij de Action!), begin vast met de planning voor de Nederlandse regio van NaNoWriMo op mijn maandplanner (en op Twitter!) en schrijf ook maar alvast de eerste regiomail voor het nieuwe seizoen.


Zo lijkt het of ik veel boeken geschreven heb…

Ook breng ik mijn bullet journal na al die weken verwaarlozing weer een beetje op orde en maak een nieuwe to do lijstje. Daarnaast stof ik mijn boekenkasten eindelijk af (was nodig, dikke wolken stof), verhuis wat boeken (gebrek aan ruimte enzo) en draai twee wasmachines vol.

Zondag is een beetje een ‘achterstallige klusjes wegwerk’ dag ofzo. En opruimdag, dat ook.

Mooie meneer

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: