Deze week #4

Deze week #4

Ik had deze week heus geen spannende dingen in gedachten, maar me letterlijk door de week heen slepen, was nu ook niet de bedoeling.

Dinsdag
Gisteravond voelde ik me al niet zo lekker, wat zere gewrichten en wat keelpijn, maar dat was de volgende keer ook weg. Alleen dit keer helaas niet. Ik ga wel werken, maar de rest van de dag breng ik in bed door.

Wel krijg ik mijn nieuwe telefoon en HIJ IS ZO MOOI! Ja, dat moest in hoofdletters. Eindelijk genoeg ruimte om afspeellijsten offline op te slaan en ik hoef niet steeds foto’s weg te donderen. Na een paar uur werken staat mijn accu niet op 18%, maar gewoon nog op 75%. En zo hoort ‘t.

Hij lijkt zo lief, maar ondertussen …

Woensdag
Vandaag voel ik me nog beroerder dan gister en ik weet eigenlijk ook niet hoe ik het doe, maar ik sleep me door mijn werk heen en erna duik ik ook weer mijn bed in, te beroerd om ook maar iets te doen. Zelfs lezen wil niet.
Helaas loop ik door dit griepje wel achterstand op op mijn eigen schrijfschema, maar dat is helaas niet anders.

Donderdag, vrijdag en zaterdag
Deze dagen zijn een herhaling van de rest van de week en ik doe absoluut niets, behalve bankhangen, tv-kijken, slapen en het absolute minimum op mijn werk. Zelfs mijn bullet journal negeer ik. De pakketbezorger komt twee pakketjes met boeken brengen waaronder Vicious van V.E. Schwab.

Wel begin ik eindelijk eens aan De Luizenmoeder en ik snap de hype wel. En ik zie een stukje van The Voice of Holland waar Nothing But Thieves optreedt. Zo cool dat ze nu steeds populairder worden en ik toch maar mooi de handtekeningen van ze heb dankzij Pinkpop 2016. Vorig jaar voegde ik daar die van SUM41 aan toe.

De Good Notes app op mijn iPad

Zondag
Vandaag voel ik me eindelijk weer goed. Dat zou tijd worden, zeg. Stomme griep! Ik heb eindelijk weer genoeg energie om achter de computer te zitten. Vandaag doe ik een poging om mijn achterstand in te halen, al lukt dat niet helemaal.
Ik herschrijf een stuk verhaal in de app Good Notes (ideaal, kun je gewoon schrijven op je iPad enzo), al merk ik hierbij wel dat mijn iPad een oudje is. Hij wordt 7 in oktober, dus ja, oud.

Erg gaaf gedaan dit.

Ook lees ik het eerste boek van de week uit. Eentje waarvan ik de titel nog niet mag zeggen vanwege een embargo (denk ik, ik neem het zekere voor het onzekere). En ik luister het boek Café Zon & Zee af. Ook ga ik verder met The Cruel Prince waar ik totnutoe nog vrij weinig aan vind. Ik hoor van iedereen zulke goede verhalen, maar ik weet het nog niet.

Maandag
Vandaag schrijf ik een paar blogs, maar focus me vooral op de achterstand bij mijn manuscript. Ik had hem gister naar de redacteur op willen sturen, maar helaas gaat dat ‘m niet worden. Hopelijk zo snel mogelijk wel. Gelukkig heb ik de tijd vrij ruim gezet. Ook krijg ik een heel lief ‘beterschap’-pakketje van Kleenex met erin onder andere Fischermen’s Friend, zakdoeken natuurlijk en een lippenbalsem.

Op de een of andere manier is maandag vandaag een ‘zet zoveel mogelijk nummers van Muse op repeat’ en vooral deze:

Al heb ik blijkbaar via YouTube voor het laatst een heel ander nummer geluisterd (ook een lekker nummer):

Ik ben blij dat ik me weer beter voel en hopelijk blijft dat ook gewoon zo, want dit was een vreemde griep.

Wat ik las en luisterde deze week
Ik las het onder embargo boek en ik luisterde Café Zon & Zee. Wel begon ik eindelijk in De Woeste Hoogte en startte ik in Remember to forget en The Cruel Prince

Blogposts deze week
Gelukkig werk ik vooruit, dus op mijn site was niet te merken dat ik nauwelijks achter de computer zat.

Recensie: De laatste Namsara
Recensie: Together at Midnight
Vragen van Flow
Recensie: The Boy in the Striped Pyjamas
Schrijven: te platte personages
Recensie: Love, Life and the List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: