Deze week #5

Deze week #5

Maandag

Vandaag werk ik een hoop rotzooi weg. Ik ga met 2 vuilniszakken vol acryl en wol langs de brei- en haakdames die graag katoen, wol en acryl willen om dingen als dekens en kleding voor te breien voor de ouderen in landen als Moldavië en Roemenië. Als je in Zeist of omgeving woont en ervan af moet, dan is dat een tip (Margrietlaan 148, elke maandagmiddag van 13:00 – 15:00). Volgende week ga ik met nog 4 zakken langs. Weggooien is zonde en op deze manier draag ik een steentje bij aan een goed doel.

Lekker bezig!

Ook breng ik zo’n twee fietstassen vol boeken weg naar de minibieb hier vlakbij waar ik nog een gesprek heb met de eigenaresse ervan die me een tip geeft voor nog een minibieb. De rest van de boeken gaat naar de minibieb in de Appie in het winkelcentrum van Kerkenbosch.

Verder werk ik zo’n vier uur aan verschillende projecten. Mijn eigen verhaal, een duoproject dat zo’n 3.5 jaar stilgelegen heeft en nu weer opgepakt wordt. Hopelijk komt er wat moois uit en is het resultaat straks te lezen.

‘S Avonds kijk ik De slimste mens. Dat vind ik sowieso het hoogtepunt van de zomer, vind dat echt zo’n tof programma. Zou vaker uitgezonden moeten worden. Beter dan de tienduizendste real life soap over B-Bekende Nederlanders. Ook lees ik Body Positive Power uit en begin aan de New Adult Zomer.

Dinsdag

Ik moet weer werken, maar voor ik dat doe breng ik opnieuw een heleboel boeken weg naar de weggeefwinkel, samen met een paar kopjes, wat spullen van Koningsdag en een bloemenslinger.

Na mijn werk hak ik de knoop door en maak eindelijk een afspraak voor drie nieuwe tattoos bij de tattooshop. Alleen mijn vaste tattoo artist heeft inmiddels een wachtlijst van zo’n halfjaar (!) en de eerste mogelijkheid is 27 januari. Even huilen, hoor. Maar aan de andere kant is het voor mijn spaarrekening heel gunstig, want dat betekent dat ik nog even flink kan sparen.

‘S avonds kijk ik ook vandaag De slimste mens, werk ik twee recensies uit (ik blijf deze dagen recensies schrijven), schrijf ik zo’n 1500 woorden aan twee projecten en kijk ik nog drie hoofdstukken na.

Postbezorgen: altijd anders

Woensdag

Wat deed ik woensdag? Werken, lezen en schrijven, dat was het wel zo’n beetje, gok ik.

Donderdag

Marielle en ik beginnen aan ons geheime project. Wat dat is? Daar zul je nog even geduld voor moeten hebben, maar ik kan alvast verklappen dat we geen asiel beginnen en dat we ook geen houtzagerij willen.

Verder doe ik niet veel vernieuwends dan andere dagen. Ik lees Zomer van Lis Lucassen uit en ontdek dat het nieuwst vertaalde boek – Ik weet niet of ik van je hou –  van duo Christina Lauren in Kobo Plus staat. Nu ik nog Kobo plus heb, kan ik die mooi nog even lezen.

Ook breng ik een hoop boeken naar minibieb nummer 3 en omdat die in de Albert Heijn zit, haal ik meteen boodschappen

Vrijdag

Ook vandaag worden er appjes uitgewisseld over Geheim Project. Het is een stuk kouder, maar eigenlijk vind ik het wel lekker. Kan ik eindelijk weer normaal mijn Dr. Martens aan.

Als ik na mijn postrondje bij mijn fiets aankom is mijn band plat. Huilen! Dat betekent naar huis lopen en ik heb al van die zere voeten.

Ik vrees het ergste – een lekke band -, maar pomp hem toch op en fiets een rondje om verse gember  – <3 gember – en insuline voor Pluk te halen. Wel gezellig samen met mijn vriend de fietspomp. Mensen kijken je trouwens best gek aan als je in je werkkleding met fietspomp een winkel in komt sjokken, haha.

Zaterdag

‘Ugh, ik kan niet opschieten’ en ‘mijn band zal wel plat zijn’ zijn mijn eerste gedachten deze morgen. Maar tot mijn verbazing is mijn band nog net zo hard. Zit er dan geen lek in en hebben grapjassen hem leeg laten lopen? Toch neem ik de pomp mee, maar die heb ik vandaag gelukkig niet nodig.

Ik doe ook een monsterbestelling met 9(!) spijkerbroeken online. Daar moet iets bij zitten, toch? Hopelijk is het dan niet die duurste broek, lol.

Zondag

Vandaag doe ik best een hoop. Ik maak mijn bullet journal zover af dat ik er zaterdag in verder kan wanneer het september wordt, herschrijf probleemloos 3.5 hoofdstuk, bemoei me met Geheim Project en ik schrijf. Blogs, een stuk verhaal, allebei. Heerlijk dit soort productieve dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: