Deze week 6

Deze week 6

Gedaan
Deze week was best rustig. Ik werkte vooral. Verder las ik best wel wat in Harry Potter (soms is herlezen zo lekker) en ook dit keer word ik opnieuw de boeken in getrokken. Ik ben inmiddels bijna klaar met Harry Potter en de vuurbeker. Ook moest ik naar de endodontholoog (een specialist in wortelkanaalbehandeling) om te kijken hoe de kies een jaar na de behandeling erbij staat.

Ze zijn er weer!

Ik maakte ook herschrijfronde 1 van Verwilderd af en weet nu even niet wat ik met mezelf aan moet. Ik moet scenes ertussen gaan voegen, maar ik weet nog niet zo goed hoe. Daar zit ik een beetje mee in de knoop. Daarnaast kreeg ik een nieuwe trolley (met ijsjes!) en tikte ik twee bullet journals bij de Action op de kop.

Stekjes

En afgelopen vrijdag hadden we eindelijk weer een bijeenkomst met de Leesbeesten leesclub. We waren met een flinke groep (20 man ofzo), dus het was weer lekker druk. Met een aantal zijn we daarvoor nog gaan eten, was erg gezellig en ik kocht twee boeken (twee teveel, haha). Jammer dat ik daarna absurd overprikkelt was dat ook de hele zaterdag nog geduurd heeft (en die dag was langer dan normaal, want absurd veel overuren erbij geplust). Vind ik soms zo vervelend, vooral omdat ik geen precies idee heb wanneer het gebeurt.

Ik kreeg ook de inkooporder binnen voor Ongetemd voor de bibliotheek en er zijn 108 boeken aangeschaft :O Superveel! Vind ik dan, haha. Zeker voor een debuut. Overigens kreeg ik ook de recensie binnen, al had ik die stiekem al gelezen bij een zekere bolle blauwe webshop.

Vroemvroem!

Doen
Deze week gaat best druk worden, denk ik. Doordeweeks niet, maar zaterdag heb ik een verjaardag en zondag een evenement waar ik als auteur ben. Dat laatste is supergaaf natuurlijk, maar best heftig. De rest van de week moet ik het in elk geval rustig aan doen en aankomende maandag heb ik al een vrije dag ingelast, een dag waarop ik alleen dingen mag doen en niets moet. Ik heb daar deze week mee geëxperimenteerd, met ‘mag ik doen’ lijstjes, en het werkte best rustgevend. Ook heb ik de app Headspace geïnstalleerd op mijn telefoon en daar hoop ik meer mee te doen.

Met verse gemberthee

Gelezen
Vooral Harry Potter. Eerst Harry Potter en de geheime kamer, daarna Harry Potter en de gevangene van Azkaban en nu lees/luister ik het vierde deel. Ook ben ik bezig in Big Bones en weet ik nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Ik kom er nog niet zo goed in in elk geval en ik heb dus echt geen idee waar het aan ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge