Deze week 7

Deze week 7

Gedaan
Deze week had vooral een erg druk weekend, want zaterdagavond ging ik naar de verjaardag van Mariëlle en dat is toch zo’n 3.5 uur reizen. Ik bleef niet al te laat, omdat ik zondag weer bijtijds op moest om naar Noordwijk te gaan. Op de heenweg keek ik even bij De Boekenwissel, een soort grote minibieb op Utrecht centraal waar je boeken kunt brengen en wisselen. Eigenlijk hetzelfde als de Boekspot, maar dan zijn het twee kasten in plaats van een ruimte. Daar vond ik het eerste deel van Percy Jackson (en het derde en vierde, maar die liet ik liggen) die ik meenam om de serie ooit eens te gaan lezen.

In Noordwijk was de meeting van de Young Adult boeken en series <3 waar ik voor gevraagd was als auteur en het was de allereerste keer. We zouden onszelf kort voorstellen op het podium en daarna signeren. Ik weet nu: ik en een microfoon gaan niet samen. Ik schrok er zo van om mezelf te horen dat ik spontaan mijn tekst vergat en vooral een beetje zat te ‘uh’en’. Ja, ging echt goed.

Wat ik wel leuk vond was een op een kletsen met mensen die langs de auteurstafel kwamen en dat ging een heel stuk beter. Er waren uiteindelijk een stuk of 7 auteurs en ik mocht er 1 signeren. Grappig dat het ook nog eens mijn naamgenoot was haha. Was best bijzonder.

Had ik meer verkoop verwacht? Nee, eerlijk gezegd niet. Natuurlijk hoop je dat wel, maar verwachten deed ik het niet. Dus ik was ook helemaal niet teleurgesteld ofzo. Ik vond het ook superleuk om met medeauteurs te kletsen (opvallend veel vrouwen trouwens, er was slechts 1 mannelijke auteur). Ook kocht ik een heel toepasselijk kraampje bij Emmy’s bookish webshop Letters & Lights.

Toch even in de boekhandel tussen allemaal boeken die door reguliere uitgevers zijn uitgegeven

Het enige dat ik jammer vond was dat ik geen tafeltje voor mezelf had en dus mijn verbouwde funko nergens neer kon zetten.

Op de terugweg reisde ik samen met Emmy en hadden we het over schrijven en boeken. En het heeft me ook wel na laten denken over Verwilderd, over wat er misschien anders kan.

Verder maakte ik deze week de tijdlijn van Verwilderd af (waar inconsistenties in zaten, oeps) en schreef vooral. Herschrijven wil op het moment niet zo, ik zit een beetje vast in mijn hoofd.

Het kraampje van Letters & Lights

Doen
Aankomende week heb ik niets gepland, behalve de gebruikelijke dingen en dat heb ik ook wel even nodig. Vooral omdat november straks erg heftig gaat worden. Wel leuk, maar heftig.

Lezen
Deze week heb ik niet zo heel veel gelezen. Ik heb Grenzeloos gelezen en Harry Potter en de orde van de feniks afgeluisterd. Ik zit een beetje in een leesdip. Vind er vrij weinig aan en kan niet hét boek vinden. Zo jammer, want ik ben normaal dol op lezen.

Het toepasselijke armbandje

Mocht je trouwens ineens twee recensies zien in plaats van 3, dan kan dat kloppen. Door mijn tragere leessnelheid heb ik bijna geen voorraad meer en dan focus ik me liever op 2 dan 3, want het is een hobby en ik weiger te stressen om een hobby :). Net als dat er best weken kunnen komen dat er iets minder blogs verschijnen.
Ik hou van bloggen, maar soms moet je even pas op de plaats maken.

Eén gedachte over “Deze week 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: