Deze week 8

Deze week 8

Alweer een week voorbij, dus dat betekent een nieuw weekoverzicht. En ik waarschuw vast: het kan saai zijn, want het was een rustige week. Maar dat is ook weleens lekker, want eind oktober en in november is het druk, druk, druk.

Dan is het weer NaNoWriMo, staan er veel artiesten te trappelen om ons landje te bezoeken en heb ik daardoor in elk geval 3 concerten en is er nog een auteursevenement ook. Dat is in Hardenberg en kost 5 euro, maar in elk geval ben ik er, dus kom in grote getalen. Meer info vind je hier.

Krabpaal halen

Gedaan
Deze week was dus best rustig qua activiteiten, dus ik heb naast werken (en slecht slapen) niet zoveel gedaan. Ik ben begonnen met fase 2 van het herschrijven: scenes ertussen stoppen, eruit halen en verschuiven. En dat heeft er nu al een keer voor gezorgd dat ik huilend van frustratie achter de pc zat. Dus er zitten in elk geval al zweet en tranen in Verwilderd, alleen dat bloed… tsja, dat moet nog.

Ik kreeg deze week weer salaris en ik doe een poging om een maand niets uit te geven, maar als maximaal budget heb ik dertig euro. Totnutoe is het nog gelukt, al werd ik gister wel even op de proef gesteld met te leuke mokken – en stickers – op Redbubble. Ik heb een zwak voor bekers.

Ik hou intens veel van bekers. Kom je bij mij theedrinken, dan kan het zo zijn dat je thee uit Harry’s hoofd drinkt of een bakkie krijgt in een Utrecht-beker.

Deze beker koop je hier.

Ook kreeg ik deze week iets leuks binnen dat met NaNoWriMo te maken heeft en je alleen krijgt als je naar een door mij georganiseerd nano-evenement komt: De Kick Off op 27 oktober in Utrecht of naar de wekelijkse write-ins in Utrecht.

Doen
Deze week wordt waarschijnlijk ook niet al te spannend. Het meest spannende zal de lenzencontrole wel worden en ik hoop niet dat mijn ogen weer achteruit zijn gegaan.

Ik voel me al vaak genoeg een mol (want mollen zien niet goed), vooral als ik ‘s nachts zonder bril naar beneden loop. Met -8 (lenzen zijn -7, zoiets) zie je niet zoveel zonder bril. En dan te bedenken dat ik als zevenjarige muppet met -1 begon.

Lezen
Ik werk me gestaag door de luisterboeken van Harry Potter heen, al ben ik bijna klaar. Ik ben over de helft in het zevende deel. Stiekem vind ik herlezen pijnlijk, vooral omdat je nu weet dat niet iedereen overleeft. En ik zit vantevoren al bijna te huilen.

Over huilen gesproken: ik las deze week A Wish for Us van Tillie Cole uit en dat was ook huilen geblazen. Pff. Was een mooi, maar heftig boek. De recensie volgt nog.

Deze week hoop ik in elk geval Harry Potter en de relieken van de dood uit te lezen, net als Liefde & Geluk. En misschien ook The Problem With Forever die ik herlees voor de Leesbeesten.

Ik bakte ook een appeltaart en vind hem best goed gelukt. 

En ik heb besloten om Scribd te gaan proberen. Het is net zoiets als Storytel, maar ze hebben er uitsluitend Engels en ook een aantal boeken die Storytel niet heeft. Dus ik ben heel benieuwd.

Ik ben benieuwd wat aankomende week in petto heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: