Deze week 9

Deze week 9

Weekoverzicht nummer 9 alweer, al is dit waarschijnlijk een van de minst spannende. Maar ik heb ook gewoon niet echt veel gedaan deze week. Soms heb je van die weken.

Lekker: bier

Gedaan
Afgelopen week was redelijk rustig. Voor het eerst in zo’n anderhalf jaar ging ik weer naar Shut up & Write in Utrecht. De groep was compleet anders, maar desondanks waren dit ook erg gezellige mensen.

Na een uurtje zeer productief schrijven (ruim 2300 woorden voor mij!) doken we met zijn allen nog even Kafe België in en kletsten we over schrijven, D&D’en en LARP.

Ik ben er nog niet achter.

Verder besteedde ik weer flink wat tijd deze week aan mijn werk (altijd saai) en aan mijn schrijven (meestal leuk, al heb ik soms geen zin in schrijven, haha). Spannender dan dit wordt het deze week niet, ben ik bang. Of je moet mijn door Dr Martens openliggende hielen fijn vinden. Ik verkoop trouwens een paar (nee, niet hetzelfde paar).

Doen
Aankomende week is ook vrij rustig, al moet ik maandag (als jullie dit lezen ben ik er al geweest, maar op het moment van schrijven nog niet) naar de VPRO, want ik ben een van de mensen die uitgekozen is om haar mening te geven over een nieuw boekenclubconcept. Ze zochten online mensen en ik schreef me in.

Je moet er van houden, denk ik.

Gelezen
Deze week ging het lezen eigenlijk maar matig. Geen idee waar het door kwam, maar het lezen ging pas beter in de tweede helft van de week. Ik luisterde de Harry Potter-serie af, net als het Leesbeesten leesclub boek The Problem With Forever. Dit boek las ik al eens en dit was dus een herle

es.

Ik kocht Q’s (en nee, niet om zelf op te eten)

Verder las ik The Kiss Quotient uit, een New Adult/roman over een jonge vrouw met autisme. Vond ik wel verfrissend, zeker omdat autisme nog niet vaak te zien is in boeken. Ik speel soms ook met een idee om er een boek over te schrijven, maar voor nu is het nog een te grote uitdaging.

Hoi, Dom!

ik hoop dat het lezen aankomende week wel beter gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: