Deze week: Superstormen en onbetrouwbare bedden

Deze week: Superstormen en onbetrouwbare bedden

Dinsdag
Eerst werk ik, zoals elke dinsdag. Als ik ‘s middags achter de computer schuif en midden in een potje Candy Crush zit, reageert mijn muis ineens niet meer. Ligt het aan mijn computer? Ik start het ding opnieuw op door de power-button ingedrukt te houden, want ik kan natuurlijk ook niet meer bij het appeltje en zet uit komen. Uiteindelijk ontdek ik dat mijn muis stuk is. Rip muisje voor een paar euro die het jaren gedaan heeft. Ik veeg het stof van mijn Magic Mouse.

Woensdag
Vandaag werk ik en schrijf ik, maar dat is het ook wel zo ongeveer. Ook maak ik nog een paar daily’s in mijn Bullet Journal. Ik denk dat ik hiermee doorga in februari, want ik vind het eigenlijk wel een fijn systeem.

Ik tik deze week met nagekeken hoofdstukken de 72.000 woorden aan van mijn verhaal.

Donderdag
Vandaag is de dag van de superstorm en ik waai tijdens mijn werk nog net niet weg. Wat een wind, zeg! Jeetje. Wonder boven wonder waait er niets weg. Maar ik hou vandaag dan ook extra stevig de elastieken om de bundels en hier en daar zelfs nog een extra. Ik kom vooral gevallen dakpannen tegen en een boom die op een auto gevallen is. Ook is de weekmarkt er niet wat toch een beetje gek is. Vier marktkramen durven de gok aan, maar de visboer pakt een uur later toch maar in.

Vandaag luister ik Fair Game af en begin ik aan Everless. Ook lees ik Foolish Hearts uit en begin ik aan This Adventure Ends.

Zo’n waar stukje dit.

Vrijdag
Vandaag moet ik gewoon werken, net als elke vrijdag. Ook schrijf ik een stukje en verbeter ik weer wat hoofdstukken.

Als ik ‘s avonds lees, zak ik ineens door mijn bed. Grr! Blijkbaar is de tussenbalk van mijn bedframe ingeschoven. Het is overigens niet voor het eerst dat het gebeurt, maar blijft irritant. Ik maak mijn bed en zak er dan opnieuw door. Inmiddels heb ik er geen zin meer in, dus ik slaap die nacht wel op de grond.

Ik hou van champignons!

Zaterdag
‘s Ochtends ga ik werken zoals elke zaterdag en een gedeelte van de middag en dan is het … gewoon alweer weekend! Wat gaat de tijd ontzettend hard, zeg. Wow. Ik ben er eerlijk gezegd een beetje verbaasd over. Waar blijft de tijd? Ik wil vandaag best wat dingen doen, zoals twee recensies en een paar hoofdstukken nakijken die ik terug heb van proeflezers, maar uiteindelijk zit ik half te slapen op de bank.

En ‘s avonds is het natuurlijk weer tijd voor Wie is de mol? waarin het geld verdienen weer eens niet van een leien dakje gaat. Ik ben ook heel benieuwd hoe hoog de pot van dit seizoen uiteindelijk wordt, haha. Of zouden ze bij moeten gaan betalen omdat ze uiteindelijk in de min zitten? Een van mijn verdachten gaat eruit, shit. Ik had zo op iemand anders gehoopt, haha. Nu maar hopen dat dat de mol niet is uiteindelijk. Ondertussen vind ik Simone nog steeds verdacht en dat geldt net zo goed voor Emilio.

Zondag
Vandaag doe ik niet zoveel. Ik schrijf wat blogs, schrijf een stukje, verwerk commentaar en lees een boek. ‘s Avonds komt de serie van Soof! op tv. Ik vond die eerste film heel erg tof, een van de meest toffe films van de afgelopen paar jaar. Het is echt zo’n feelgood-film.

Ik vind deze foto’s terug en besef me dat ik echt weer vaker foto’s moet maken voor Instagram

Maandag
Vandaag moet ik op pakketjes wachten: een nieuwe middenbalk voor in mijn bed en spullen van mijn moeder. Helaas geen leuke dingen, haha. Tijdens het wachten schrijf ik, lees ik en blog ik nog wat.

Wat ik las
Foolish Hearts
This Adventure Ends

Wat ik luisterde
Fair Game
Everless

De blogs van deze week
Woensdag: Recensie van Het boek van stof
Donderdag: Recensie vanSomething in the Way
Vrijdag: Vragen van Flow
Zaterdag: Recensie van A Semi Definitive List of Worst Nightmares
Zondag: Seksscenes schrijven
Maandag: Recensie van Eens gegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge