Deze week #1

Deze week #1

Ik vind de weken bij andere mensen altijd zo leuk en probeer al weken om opnieuw te beginnen, maar dat wil niet zo. Toch ga ik een nieuwe poging doen.

Deze week was warm, warm en eh warm en dat was ook de reden dat ik heel weinig deed helaas.

Maandag
Vandaag ben ik al vroeg op, want ik moet de fiets van mijn moeder wegbrengen naar de fietsenmaker. Ik vlieg erheen op haar elektrische fiets en het blijkt dat er 20(!) fietsen voor die van haar gemaakt moeten worden.
Ik krijg een leenfiets mee en ga nog even langs de buurtbieb bij de AH in datzelfde winkelcentrum. Hoe cool is dat? Gewoon een leesplek met meerdere tafels in de supermarkt. Zouden ze op meer plekken moeten hebben.

Deze meneer heeft ook last van de warmte

Dinsdag
Warm! Toch valt het me nog mee tijdens mijn werk, maar ik weet dat het donderdag en vrijdag erger wordt. ‘s middags doe ik boodschappen en hoop nog wat te schrijven, maar de warmte heeft mijn hersenen doen smelten.

Woensdag
Heet, heet, heet! Met moeite worstel ik me door mijn werk heen en ben blij met mijn water dat ik mee heb. En dat het een korte dag is. En dat kerst hier niet in de zomer valt.

Ik vind hem echt superleuk en zowaar staat ‘ie ook leuk en pas ik hem 😮 

Vandaag krijg ik een heleboel pakjes binnen: pumps voor een sollicitatiegesprek, 2 jurkjes (waarvan ik er 1 houd), want ik wil meer jurkjes gaan dragen en een nieuwe lading paperbacks, omdat de vorige niet goed gegaan is. Yes! Ook krijg ik de eerste spullen voor mijn boekenleggers binnen.

Ik wens deze hele week dat ik in IJsland woon. Hoe lekker is dit? Toch maar een IJslandse vent aan de haak slaan dus? 😉

Donderdag
Vandaag is werken zwaar. Heel erg zwaar. Geloof niet dat ik het ooit moeilijker gevonden heb, zelfs niet toen het -15 was. Ik druip letterlijk van het zweet (baaah!) en sleep me door de dag heen.

Bij een van de gemeentelijke waterpompjes steek ik na mijn werk mijn hoofd eronder om af te koelen.

Normaal vind ik warmte al vreselijk, maar als het ‘s nachts dan ook nog eens niet afkoelt, dan is het niet te doen. Het vliegt me vandaag ook echt aan. De herfst kan voor mij niet snel genoeg komen (sorry, herfsthaters).

Voetjes!

Vrijdag
Ook vandaag is het afzien en ik kan niet wachten tot het morgen koel wordt en gaat regenen. Ik heb regen nodig.

Ik scoor tot mijn verrassing een badje bij de Action en vindt het nu al de best bestede drie euro. En het past precies op het balkon. Had ik járen eerder moeten doen! Ook scoor ik nog 3 goedkope YA-boeken.

Ik overweeg of ik beneden ga slapen in plaats van op de zolder, maar probeer het toch eerst met twee ventilatoren en dat lijkt te werken.

Ik lanceer een actie deze week

Zaterdag
Ik geloof niet dat ik ooit zo blij geweest ben met regen tijdens mijn werk, maar vandaag regent het. REGEN! Soms iets te hard, want ik moet een keer schuilen, omdat alles doorweekt raakt.

Gimme this!

Het is heerlijk koel en ‘s avonds heb ik het zo koud dat ik een trui aantrek, maar ik heb dit veel en veel liever.

Mijn hersenen lijken weer te werken en ik schrijf vandaag wat voor het eerst in dagen. Verder haal ik de fiets op (die niet gemaakt is, grrr!) en maak ik boekenleggers voor in mijn webshop nu ik eindelijk alle materialen binnen heb.

Ik vind deze boeken voor nog geen zes euro. Blij mee!

Zondag
Op zondag doe ik meestal niet zo veel en dat is vandaag niet anders. Gelukkig is het nog steeds niet heel warm, al is het warmer dan gisteren. Morgen heb ik een sollicitatiegesprek (nummer 2! Eindelijk!), dus die bereid ik zo goed mogelijk voor. Hopelijk haalt dit wat uit, samen met het nieuwe jurkje. Ik draag bijna nooit jurkjes, maar ik wil ze wel vaker gaan dragen.

Daarnaast maak ik foto’s voor mijn Instagram, ruim ik op, kijk ik een stukje van de Tour de France, schrijf ik een paar blogs en ‘s avonds schrijf ik nog wat.

De boekenlegger! Binnenkort in de webshop, als ik hem zelf getest heb! 🙂 Ik ga ze alleen voor mijn eigen boeken maken. 

Ik ga toch wel een beetje zenuwachtig naar bed, stiekem toch wel nerveus voor morgen. Ik moet meteen om 9 uur, dus ik moet lekker bijtijds naar bed, haha. Ach, dan heb ik in elk geval iets aan mijn dag.

Ik deed deze week niet zoveel, maar blijkbaar wist ik toch nog genoeg te typen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge