Mijn boeken

Mijn boeken

Ongetemd-serie
Het eerste deel – Ongetemd – heeft op Wattpad gestaan met verschillende namen. Niets is wat het lijkt en Alles of Niets zijn twee van die titels die het verhaal gehad heeft. Er zitten zeker nog elementen in uit die eerste versie, maar een groot deel is nieuw en is dus nog niet eerder gepubliceerd. De hoofdpersonen – Arabella en Riley – zijn er uiteraard nog wel gewoon.

Ongetemd 1: Ongetemd
Verschijningsdatum: 15 april 2018
ISBN: 9789082720709
ISBN (ebook): 9789082720716
Verkooppunten:
Webwinkel Pluizenbol Boeken, KoboAmazonBol.com

Studeren: een nieuw periode in je leven. Niet langer een kind, maar een jongvolwassene die zich niet meer kan verstoppen. En dat is wat Arabella het liefste doet: zich verstoppen. Als je niemand je ziet, val je ook niet op. En dat is wat ze wil: door het leven gaan als een grijze muis.

Haar nieuwe huisgenoot is alleen alles wat ze niet verwacht: een flirt, bijdehand, heeft een grote bek en een klein hartje. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is het een hij. Hoe kan ze nu met een jongen samenwonen?

Riley is het soort jongen waar niet alle ouders blij van worden met zijn tatoeages, piercings en een gebrek aan hoge ambities. Voor zijn ouders is hij ook een grote teleurstelling en hij weet hoe ze naar hem kijken. De hele wereld heeft een mening over hem, maar niemand kent hem echt.

Arabella, het onzichtbare meisje. Riley, de rebel. Op het eerste gezicht hebben ze geen overeenkomsten, maar niets is wat het lijkt. Kunnen ze hun onzekerheden en angsten overwinnen of is het bij voorbaat al een verloren zaak?

Ben je boekblogger en wil je het boek recenseren? Stuur een berichtje!