Gezocht: boekbloggers

Gezocht: boekbloggers

De titel zegt het al: ik ben op zoek naar 5 boekbloggers die voor mij het ebook van mijn New Adult debuut Ongetemd willen lezen en in de week van 15 april er een recensie over willen publiceren. Daarnaast zoek ik 1 iemand voor een gastrecensie hier op Pluizenbol (die je uiteraard ook op je eigen blog mag plaatsen). Ik weet dat het kort dag is, maar ik hoop dat er mensen zijn die interesse hebben. Je bent een van de eerste mensen die de kans krijgt om het boek te lezen.

Ongetemd is een contemporary New Adult, dus dat moet wel echt je ding zijn. Er zit seks in en ook een trigger wat betreft zelfbeschadiging. Daarnaast is het een ebook, omdat ik niet weet of de paperbacks er veel eerder dan 15 april zijn.

Waar het over gaat

Studeren: een nieuw periode in je leven. Niet langer een kind, maar een jongvolwassene die zich niet meer kan verstoppen. En dat is wat Arabella het liefste doet: zich verstoppen. Als niemand je ziet, val je ook niet op. En dat is wat ze wil: door het leven gaan als een grijze muis.

Haar nieuwe huisgenoot is alleen alles wat ze niet verwacht: een flirt, bijdehand, heeft een grote bek en een klein hartje. En alsof dat nog niet erg genoeg is, is het een hij. Hoe kan ze nu met een jongen samenwonen?

Riley is het soort jongen waar niet alle ouders blij van worden met zijn tatoeages, piercings en een gebrek aan hoge ambities. Voor zijn ouders is hij ook een grote teleurstelling en hij weet hoe ze naar hem kijken. De hele wereld heeft een mening over hem, maar niemand kent hem echt.

Arabella, het onzichtbare meisje. Riley, de rebel. Op het eerste gezicht hebben ze geen overeenkomsten, maar niets is wat het lijkt. Kunnen ze hun onzekerheden en angsten overwinnen of is het bij voorbaat al een verloren zaak?

Nog niet afgehaakt? Vul dan dit formulier in. De gegevens blijven uiteraard vertrouwelijk, het is alleen voor mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: