Bloggersblock of BonBon bloc

Bloggersblock of BonBon bloc

Pluizenbol.nl bestaat al jaren. Niet zolang als ik blog, want ik begon met letterbende.cjb.net (of .tk, dat kan ook). Eigenlijk dekt dat tegenwoordig veel beter de lading van mijn site, maar toch: Ik wil pluizenbol.nl ook weer niet opgeven, ook al is het niets bookish. Al kun je natuurlijk best een pluizenbol worden van het lezen, omdat je veelvuldig in je haar grijpt en tegen het personage “DOE . DAT. NIEHIET!” gilt. Note: Doe dit niet in het openbaar.

Ik begon jaren geleden met bloggen over persoonlijke dingen. Over de katten, over haken, over gevoelens, over verhalen en over boeken. Ja, ook wel over boeken, maar het was nooit een echt thema op mijn blog. Toen begon ik een recensiesite, maar die site is sinds een tijdje offline en ik ontdekte het begrip ‘boekenblogger’. Ik kende ‘lifestylebloggers’, ‘beautybloggers’, ‘fashionbloggers’, maar die over boeken kende ik nog niet. Dankzij twee keer meedoen met een ReadAThon, ontdekte ik deze bloggers. En ik realiseerde me hoe goed ik hier bij zou passen eigenlijk.

Een bloggersblock, extreem veel datalimiet en het weggooien van WordPress later, had ik een hagelnieuwe blog. Een blog met het hoofdthema: Letters. Het allermeeste gaat natuurlijk over boeken, maar ik wil ook kunnen bloggen over het schrijven van een serie. Welke dingen je vooral niet moet doen, hoe ik eigenlijk een verhaal schrijf, maar ook stukjes uit mijn verhaal die ik erg grappig vind, maar die misschien nooit in het eindproduct komen (want dat komt er, 100% zeker).

*En stiekem een klein beetje chocolade. Maar geen BonBonBloc, ik houd niet zo van blockjes. Of blokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: