Book Buying Ban: Zomereditie

Book Buying Ban: Zomereditie

Ik koop teveel boeken. Nou ja, eigenlijk kun je nooit genoeg boeken hebben, maar mijn boekenkast denkt daar toch echt heel anders over. In twee maanden tijd heb ik al 2 vakjes van mijn Expedit-kast gevuld met drie dubbele rijen boeken en da’s niet goed. (Of juist wel).

Vanessa had het over een boekkoopverbod op Twitter en ik heb besloten dat ik mee ga doen. De hele zomer geen boeken kopen, zodat ik eindelijk eens van de ongelezen boeken die nu al in mijn kast staan, af kom.

De enige uitzondering is de Bloodlines-serie. Deel 1 tot en met 4 heb ik al gelezen (maar heb ik zelf niet) en deel 5 komt deze zomer uit. Ik wil heel graag Bloodlines, The Golden Lily, The Indigo Spell, The fiery heart en Silver Shadows in de kast hebben staan, omdat ik Adrian Ivashkov zo tof vind.

Ik ga het proberen vol te houden tot het Boekenfestijn in Utrecht in september en ik ga ook proberen om elke maand twintig euro opzij te leggen, zodat ik wat uit kan geven op het Boekenfestijn en boeken niet hoef te laten liggen, omdat ik niet genoeg geld bij me heb.

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge