Bookhaul Boekenfestijn Utrecht #1

Bookhaul Boekenfestijn Utrecht #1

Het zal jullie, boekenwurmpies, niet ontgaan zijn dat er een extra editie was van het Boekenfestijn in Utrecht. Vorig jaar ging ik naar Nieuwegein, omdat dat ook wel in de buurt was. Alleen die vond ik vorig jaar behoorlijk klein en dus besloot ik om die over te slaan en voor de extra editie in Utrecht te gaan. Ik houd van het Boekenfestijn Utrecht. ZO GROOT! Zo moet de hemel voor ons boekenwormen er wel uitzien. Wel bij voorkeur in een mooier pakketje.

Terug naar het Boekenfestijn en mijn gigantische buit. Ik heb nog nooit zoveel gekocht op een Boekenfestijn, dus ik heb het in twee delen gesplitst. Morgen om 10 uur komt deel 2 online!

Dit zijn alle boeken die ik gekocht heb dit Boekenfestijn. Ik ging twee keer: Een keer op donderdag waar ik de linkerstapel meenam en vandaag de rechterstapel. En eigenlijk had ik nog wel veel meer boeken kunnen kopen, want ik heb zo ontzettend veel boeken weg moeten leggen wegens geldgebrek.

Shadows cast by Stars nam ik mee vanwege de kaft en 3.99 e. is nog best aardig te doen. Of ik hem ooit ga lezen is de vraag, maar goed.
Prinsessenacademie (2,99) had ik bij een eerder festijn al in mijn handen en ik heb dat boek deze keer in mijn mandje gegooid. De vraag was meer: Wat heb ik niet in mijn mandje gegooid?

Vuurvliegjes (4,95) sprak me aan vanwege de schrijfster. Ik las al eerder haar duologie over Allison en Willem (woensdag komt de recensie van Zijn jaar online!) en de duologie over Adam en Mia (Als ik blijf en Wacht op mij). Als ik blijf, If i stay, komt in september trouwens in de bioscoop als film. Dat wist ik niet toen ik begon met lezen overigens.

De obscure waarheid van Mara Dyer (6,99) is zo’n boek dat ik regelmatig op Tumblr tegenkom en ik was gewoon benieuwd. Helaas is dit deel 2 en ik dacht dat het 1 was. Ik ga er waarschijnlijk nog niet aan beginnen en ik hoop dat ik ergens nog deel 1 tegenkom.

Het meisje met de glazen voeten (4,99) ken ik niet, maar hij klonk eigenlijk best leuk, dus hij ging in het mandje. Datzelfde geldt voor Vergeten (5,99). De president was een van de keuzes bij de gratis boeken en dit klonk het beste van alle boeken die daar lagen.

Dagboek van een klotejaar (2,99) klonk best oke en ik ben heel benieuwd of het ook een beetje een leuk boek is.
Ik keek altijd naar Lizzy McGuire en ik vond dat altijd geweldig. Devoted (1,99) is blijkbaar het tweede deel in een sequel en ik hoop dat eerste deel een keer te vinden. Dat vind ik wel een nadeel bij het Boekenfestijn: Je komt er zelden vandaan met series die compleet zijn.

Het vlinderkistje (5,99) kocht ik eigenlijk voor mijn moeder, maar ik ben er eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar. Ik heb nog nooit iets van Santa Montefiore gelezen, maar ik ben wel heel benieuwd.
Peter Nimble and his fantastic eyes (1,99) nam ik mee enkel en alleen mee voor de kaft.

Nachtvlinder (5,99) is zo’n boek waar ik nog nooit van gehoord heb. De meeste boeken die ik op het Boekenfestijn vind, ken ik eigenlijk niet. Ik kom niet zo heel vaak bekende boeken tegen. Vaak zijn het toch wat onbekendere schrijvers. Niet dat dat niet leuk is, maar soms weleens jammer.

Naast deze boeken nam ik nog 3 Engelse pockets mee:
A tale of two cities (1,99). Na de middelbare school had ik een gruwelijke hekel aan Dickens, maar in The Infernal Devices van Cassandra Clare wordt dit boek steeds aangehaald en ik ben stiekem wel benieuwd naar dit boek.
Practically perfect en Living Dangerously, allebei van Katie Fforde (1,99 en 2,50). Ik heb weleens van haar gehoord en volgens het vriendelijke Belgische meisje aan de kassa zijn haar boeken “zoooo mooi!” Ik ben benieuwd! 🙂

Morgen komt de rest van mijn aankoopjes online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge