Bookhaul juni

Bookhaul juni

Juni was een zeer goede maand voor mijn inner bookworm met een bezoekje aan de boekenzolder en de boekenbloggersdag.


Ik nam al deze boeken gratis mee van de boekenzolder. Ik houd van de boekenzolder en stiekem wil ik er zelf ook eentje, maar ik zou niet weten hoe ik dat moet organiseren. Het initiatief is namelijk echt geweldig, maar helaas ben ik geen organisatietalent.


De bovenste drie boeken nam ik mee bij de boekenbloggersdag. De onderste was een bestelling bij ECI.

Deze maand kwam eindelijk Schim en Schaduw in het Nederlands uit. Ik had hem al in een recensie-exemplaar, maar dat las wat onhandig, dus daarom heb ik hem ook maar in de gewone versie gekocht. Stiekem ook voor de mooie cover.

En ja, Shadow and Bone en Siege and Storm zijn de Engelse versies van deel 1 en 2 van De Grisha trilogie (deel 2 komt dit najaar uit). Waarom ik de serie in twee talen wil? Goede boekenseries wil ik ook in hun originele taal als dat Engels is. :-). Zo heb ik Harry Potter ook meerdere keren in de kast staan. Het neemt misschien wel ruimte in, maar ach, die paar boeken meer… Deel 3 heb ik ook besteld, maar helaas is die nog niet binnen.

Over Fangirl heb ik een heleboel goede dingen gehoord en aangezien ik Fangirl op mijn laptop heb staan (en tig quotes van een specifieke serie…kuch), moet ik dit boek wel lezen.

Het boekje van Tess Gerritsen kreeg ik twee keer, omdat het de maand van het spannende boek is en ik twee keer een boek kocht.

Verder kocht ik nog deel 3 van de Barista-serie van Elsbeth Witt als ebook, maar dat fotografeert wat lastig.

Ik zal proberen om volgende maand eens wat minder boeken te kopen. Op deze manier slipt de kast wel heel snel vol natuurlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge